La Diputació de Castelló participarà a Cevisama amb 17 ajuntaments

1489

El òrgan provincial ha obert la participació en el stand a tots els municipis amb presència d’empreses del sector ceràmic

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló participarà junt a 17 municipis de la província a la feria Cevisama que es celebrarà del 5 al 9 de febrer, per a mostrar el suport de tota la província de Castelló al sector ceràmic. Per a açò, el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, s’ha reunit avui amb representants d’ajuntaments de l’àrea ceràmica amb l’objectiu de coordinar-se i facilitar que puguen treballar i presentar els seus projectes en el stand que el Govern Provincial instal·larà en Fira València.

“Volem ajudar a promocionar a tot el món l’inesgotable potencial del sector ceràmic provincial del futur del qual depèn també el de milers de famílies castellonenques. És un pilar econòmic i laboral clau per a aquesta província i des d’aquesta administració anem a emprar tots els recursos a la nostra disposició per a convertir-nos en aliats i ajudar a aquest sector productiu de referència provincial”, ha destacat el diputat de Promoció Econòmica.

Amb aquest objectiu, i després d’avançar que en aquesta edició “i després dels excel·lents resultats registrats l’any passat, hem obert la participació en el stand de la Diputació a tots els municipis amb presència d’empreses del sector ceràmic”. Aguilella ha destacat que “aquest aparador que els obri aquesta casa en la principal cita de la indústria ceràmica espanyola, és una oportunitat única perquè els ajuntaments exhibisquen els seus projectes o iniciatives relacionades amb el sector”.

Cal destacar que Cevisama és la fira professional del sector més internacional de totes les que se celebren en el panorama nacional i ofereix als seus expositors, com serà el cas de tots els municipis que se sumeixen a la proposta provincial, una porta oberta a més de 134 països i més de 78.000 compradors de tot el món.

Suport al clúster ceràmic provincial

El Govern provincial porta mesos coordinant amb els municipis una completa agenda de treball amb demostracions i presentacions que dinamitzaran l’activitat del stand de la província de Castelló i “de ben segur serviran per a atraure a professionals del sector i potencials compradors”.

D’aquesta manera, es pretén optimitzar recursos i posar d’una forma més eficient a la disposició del sector totes les iniciatives que la Diputació i els ajuntaments del clúster ceràmic dediquen al sector industrial amb més pes en la província.

El Govern Provincial realitzarà durant els dies de fira presentacions tècniques especialment dirigides a especialistes, productors i prescriptors de ceràmica castellonenca. Mostrarà els seus projectes més emblemàtics com Solconcer, sobre noves aplicacions de la ceràmica i els avantatges de l’ús d’aquesta enfront d’altres solucions constructives existents en el mercat així com el projecte Vigilancer, creat amb l’objectiu de millorar la competitivitat del sector ceràmic, dotant-ho d’una potent eina de vigilància competitiva.

“En definitiva, es tracta d’aprofitar l’espai que ens ofereix Cevisama per a projectar internacionalment el lideratge de la nostra província en un sector que és motor de l’economia provincial i de la creació de riquesa i ocupació en tota la Comunitat Valenciana”, ha explicat el diputat, qui ha dit “agafar bona nota dels suggeriments que ens han plantejat els ajuntaments amb tal de satisfer totes les seues necessitats en aquesta important fira”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací