Diputació ajorna els viatges del programa de vacances ‘Castelló Sènior’ segons les recomanacions de Sanitat

595

Actualitat Diària

La Diputació Provincial de Castelló ha decidit ajornar les eixides previstes dins del programa de vacances per a majors ‘Castelló Sènior’ entre el 10 de març i el 10 d’abril, una mesura que es pren de conformitat amb les recomanacions dictades pel Ministeri de Sanitat, considerant els acords aconseguits en la Comissió Interministerial creada per a abordar la crisi del coronavirus COVID-19 i seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. És una resolució que es pren com a mesura de prevenció enfront de la propagació del coronavirus a Espanya i que entra en vigor demà dijous 12 de març, dia en què estava previst reprendre el programa d’estades . En total, durant març i abril eren més de 1.400 les persones majors que anaven a participar en el tram final del programa de l’exercici 2019-2020, que va començar al setembre de l’any passat.

Segons ha explicat José Martí, «la suspensió temporal dels viatges programats per als mesos de març i abril ve motivada per les últimes decisions del Ministeri de Sanitat, que ha instat a fomentar la cura domiciliària de les persones majors, a més d’insistir que no es viatge quan no siga necessari”. Unes consideracions que es refereixen al conjunt de tot el territori espanyol i no sols a aquelles regions amb més afectades. De fet, recorda el president, «el Govern Central ha paralitzat els viatges organitzats per l’Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso) durant el mes vinent».

No obstant això, ha aclarit la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, «aquesta mesura excepcional no afecta al pla de treball de la Diputació de Castelló per a la convocatòria de Castelló Sènior per a la temporada 2020-2021, ja que està previst obrir el termini d’inscripció d’una nova edició entre el 15 i el 30 d’abril». Aquest sisé programa contempla unes 10.000 places per a poder viatjar per diverses destinacions de la província des de setembre de 2020 fins a juny de 2021.

La diputada ha conclòs dient que «la intenció de la Diputació Provincial és reprendre aquesta activitat quan la situació sanitària ho permeta».

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací