Detinguts tres joves a Castelló després d’una baralla tumultuària en una discoteca del carrer Lagasca

Dos dels arrestats estaven barallant-se amb una botella de vidre en la mà i presentaven ferides amb sang

1111

Dos dels arrestats estaven barallant-se amb una botella de vidre en la mà i presentaven ferides amb sang

Actualitat Diària

La Policia Local de Castelló en col·laboració amb la Policia Nacional han procedit a la detenció de tres homes d’edats compreses entre els 23 i 18 anys d’edat i de diverses nacionalitats diferents pels presumptes delictes de renyina tumultuària, lesions i atemptat a agents de l’Autoritat durant una baralla multitudinària registrada en la matinada del dissabte en el carrer Lagasca a l’altura de la calle Bisbe Salines. Els fets es van produir sobre un quart de cinc de la matinada quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre nombroses trucades de persones que alertaven que s’estava produint una multitudinària baralla enfront d’una discoteca situada en el carrer Lagasca. Els testimonis van informar a la Policia Local que durant la baralla s’estaven utilitzant armes blanques i botelles de vidre i que alguns dels implicats en la renyina estaven ferits.

Fins al lloc es van desplaçar immediatament diverses patrulles de la Policia Local de Castelló i de la Policia Nacional, els agents de la qual, en aproximar-se al lloc dels fets, van observar que efectivament hi havia una baralla en el carrer Lagasca i que tres persones s’estaven agredint a la meitat de la calçada amb botelles de vidre. Ràpidament, els policies van intervenir en la disputa i van aconseguir separar a les parts implicades. En aqueix moment, un dels involucrats en l’altercat va intentar agredir a dos agents de la Policia Local i els policies, després de repel·lir l’agressió, van procedir a l’arrest de B.M., de 23 anys d’edat per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’Autoritat.

D’altra banda, les altres dues persones que havien protagonitzat la baralla presentaven ferides sagnants en una mà i en el cap pel que van ser ateses pels facultatius mèdics que s’havien desplaçat al lloc. Després d’una primera atenció sanitària en el lloc dels fets, les dues persones ferides van ser traslladades fins a l’Hospital General ja que les lesions que presentaven requerien de punts de sutura per a la seua sanació. Després de rebre l’atenció hospitalària, els agents van procedir a la detenció de J.D.C.P., de 20 anys d’edat i d’O.I.O. de 18 anys d’edat pels presumptes delictes de lesions i renyina tumultuària.

Cal destacar finalment que en el lloc dels fets, els agents, a més de les botelles que s’havien emprat en la baralla, van trobar tiratge en la calçada una navalla de grans dimensions que de moment no s’ha pogut esbrinar a qui pertany.

*FOTOGRAFIA: Imatge d’una altra baralla en la mateixa via castellonenca.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací