Del Pozo considera que el Recinte de Fires i Mercats de Castelló es troba abandonat per part de l’Ajuntament

243

El candidat de CS a l’alcaldia lamenta les condicions en les quals han de treballar els comerciants castellonencs

Actualitat Diària

El candidat de CS de Castelló per a les pròximes eleccions municipals, Eduardo del Pozo, es compromet a millorar les instal·lacions del Recinte de Fires i Mercats de Castelló, ja que considera que “és una pena veure en les condicions en les quals es troba el sostre, els banys, la il·luminació i el pàrquing”.


El candidat liberal considera que “el govern del Fadrell ha demostrat una autentica passivitat com a propietari d’aquest Recinte, podem veure que el sostre té forats com a pilotes de golf des de fa més d’un any a conseqüència d’una forta calamarsada que va caure en la capital de la Plana”. Per a Eduardo del Pozo un altre clar exemple de passivitat del propi Ajuntament és que “els comerciants i consumidors es queixen de la falta d’aparcament, mentre es permet que pàrquing que està sota del Recinte estiga abandonat”.

El candidat de Ciutadans a l’Ajuntament de Castelló ha mantingut converses amb els comerciants en el Recinte durant el tradicional Mercat que se celebra tots els dilluns, manifesta que “els comerciants no sols es queixen de les goteres, sinó de les pèssimes condicions dels banys i la poca il·luminació amb la qual compta el Recinte”. En aquest sentit el candidat liberal coincideix amb els comerciants, “si el Recinte es troba en males condicions, no és atractiu per als consumidors, com passa també els problemes d’aparcament”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací