Castelló enceta una nova edició de cursos per a associacions organitzats per l’Escola de Participació

846

Els cursos s’iniciaren el dia 6 d’abril i finalitzaran el 20 de juny

Actualitat Diària

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, ha engegat una nova edició dels cursos de l’Escola de Participació que es van iniciar el passat dissabte 6 d’abril i que s’allargaran fins al 20 de juny. Aquesta eina és bàsica per a dotar de capacitat a l’associacionisme de Castelló que treballa per a totes i tots els ciutadans de forma altruista.

Durant aquest període, hi haurà un total de 8 cursos dividits en diferents temàtiques. Per al mes d’abril s’han programat dos cursos, el del passat dissabte i un altre per al dia 13 amb el nom “Obligacions documentals i procedimentals de les associacions”.

Durant el mes de maig hi haurà tres cursos, el primer per al dia 4 amb el nom “Incrementar la base social i la participació en les nostres entitats”, per al dia 18 el taller pràctic “Obligacions documentals i procedimentals”, i per a dijous 25 el taller pràctic “Obtenció de certificats digitals, tramitació de documents i presentació telemàtica”.

Per a finalitzar amb aquesta nova edició de cursos de l’Escola de Participació, per al mes de juny estan programats els tres últims cursos. Per al dia 1 el curs-taller “Obligacions fiscals i comptables per a entitats sense ànim de lucre”, per al dia 15 el taller pràctic “Obligacions documentals i procedimentals de les associacions” i finalment es portarà a terme una assessoria per a les entitats socials de la ciutat el dia 20 de juny.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací