Cultura de la Generalitat programa més de 60 activitats a Castelló per al pròxim trimestre

416

Actualitat Diària

Cultura de la Generalitat presenta per al pròxim trimestre a Castelló una programació de qualitat i diversa per a diferents tipus de públic. En total més de seixanta activitats diferents que van des del teatre al musical, passant per la música clàssica, les músiques del món, el cinema, el ‘jazz’ o la música per a banda.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha afirmat que “des de l’IVC estem segurs de la qualitat de la programació de gener a març, per aquest motiu animem la gent a participar en la campanya ‘Perquè els vols, regala abonaments’, i animar així a regalar cultura segura per Nadal. Amb l’abonament de teatre destaquen peces com l’estrena absoluta de ‘Heredarás la lluvia’, la multipremiada producció pròpia ‘Dinamarca’ o ‘Pedro Páramo’, dirigida per Mario Gas”. Ribes també ha destacat que “amb l’abonament de l’Auditori, el públic pot gaudir de grans avantatges per a delectar-se amb la veu del contratenor Orlinski i del concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb el Cor de la Generalitat interpretant el ‘Rèquiem’ de Verdi”.

La renovació d’abonaments tant per al Teatre Principal de Castelló com per a l’Auditori estarà activa fins al 22 de desembre i aquelles persones que vulguen comprar un abonament per primera vegada tindran del 23 de desembre al 2 de gener per a gaudir dels avantatges.

Pel que fa a la promoció de la cultura segura a Castelló, la novetat d’aquest trimestre és l’Entrada i +, que es regala a tots els visitants del Museu de Belles Arts i de l’EACC. Suposa el descompte del 50 % per a les obres de teatre dels dijous al Teatre Principal i del 30 % per als concerts a l’Auditori de grups de Castelló.

Programació trimestral al Teatre Principal de Castelló

Al Teatre Principal es presenten 17 espectacles entre els quals hi ha noms molt coneguts com els de Jordi Casanovas, autor de ‘Els dies d’ahir’; ‘Dinamarca’, una producció de l’IVC que ha obtingut nombrosos guardons en els Premis de les Arts Escèniques i en els Premis Max; així com la presència d’actors de la vàlua de Vicky Peña, Pablo Derqui, Rebeca Valls o Carlos Hipólito, entre altres.

Així mateix, té un assortit repertori d’espectacles per a públic familiar i el concert de Silvia Pérez Cruz.

L’Auditori de Castelló, el Museu de Belles Arts, l’EACC i cinema

L’Auditori acollirà més de 25 concerts de diferents tipus de música, en la clàssica destaquen les actuacions de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra de València o el Cor de la Generalitat, els concerts de ‘jazz’ i de músiques del món o l’homenatge a Ovidi, així com espectacles per a públic familiar.

Al Museu de Belles Arts podrem gaudir d’una gran col·lecció de dibuix d’artistes espanyols del segle passat i com a activitats complementàries el concert d’Amancio Prada o el recital dedicat a Lorca a càrrec del famós hispanista Ian Gibson.

L’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC) presenta l’exposició ‘Bio-lectures. Reflexions de l’entorn natural i rural contemporani’, comissariada per la castellonenca Irene Gras.

L’oferta cinematogràfica continua al Teatre del Raval amb els cicles ‘Crims i ombres: el cinema negre clàssic’ i ‘Les quatre estacions d’Eric Rohmer’, i al Paranimf de la Universitat Jaume I els cicles ‘Nou Cinema’ i ‘John Ford, un irlandés a l’oest’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací