Correos convoca 4.055 llocs de personal laboral fix en categories operatives

846

L’entitat comença a executar l’acord signat recentment amb els sindicats CCOO, UGT, CSIF i Sindicat Lliure
Actualitat Diària
Correos ha publicat la convocatòria de 4.055 llocs per a ingressar com a personal laboral fix, en categories del grup professional IV (Personal Operatiu).
És una convocatòria conjunta que inclou els llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l’any 2017 (1.869 places) i 2018 (1.612 llocs), així com 574 llocs dels contemplats en el pla d’estabilització d’ocupació temporal 2018-2020.
D’aquesta forma,Correos comença ja a executar algunes de les mesures adoptades en l’Acord pluriennal 2018-2020 signat amb les organitzacions sindicals CCOO, UGT, CSIF i Sindicat Lliure el passat 19 de desembre, i reflecteix la voluntat de l’empresa de continuar fomentant l’ocupació estable i de qualitat en la Companyia.
Sistema de selecció i oferta de llocs de treball
Per raons d’eficiència, d’interés general i de racionalitat dels processos, Correos  ha fet públiques les bases generals conjuntes que regiran el procés de contractació per a la cobertura definitiva d’aqueixos 4.055 llocs de treball, que seran desenvolupades posteriorment garantint els principis de publicitat, mèrit, capacitat i igualtat de tracte a dones i homes.
Al llarg de 2019, es publicaran les bases que regularan el sistema de selecció i l’oferta de llocs de treball, que s’organitzaran en dues fases. En la primera, es determinaran els requisits dels participants, el sistema de selecció (fases, proves i valoració de mèrits) així com el temari de la prova i la composició de l’òrgan de selecció.
En la segona fase, es publicarà l’oferta de llocs de treball a nivell provincial i les seues característiques, i s’obrirà el termini i la forma de presentació de les sol·licituds.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací