Les consultes en les oficines turístiques de Peníscola durant el mes de juliol descendeixen respecte a l’any anterior

680

Segons el balanç, s’han atés 200 consultes diàries, arribant a un total de 7.100

Actualitat Diària

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, al llarg del mes de juliol.

Les xifres són “positives” tal com ha valorat l’edil de l’àrea en el consistori, Raquel París, confirmant que la xifra de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, malgrat descendir respecte a l’any anterior, “es manté amb una mitjana de més de 200 consultes diàries i un total de 7.100 consultes ateses”.

Concretament s’han registrat quasi 6.000 consultes de turista nacional, dada que quatriplica la xifra que llancen les consultes del turistes procedent de fora de les nostres fronteres i que ascendeixen a més de 1.300. A més de les habituals consultes sobre l’oferta turística del municipi, els usuaris d’aquest servei sol·liciten informació sobre normes d’ús de les platges i altres recursos turístics.

Oficina turisme Peníscola

“Malgrat la situació en la qual ens trobem, les dades d’enguany se situen en el 50% de les dades registrades l’any passat en el mateix període, la qual cosa demostra la importància d’aquest servei d’atenció al visitant i turista en destí. La valoració del servei d’informació és sempre excel·lent i en aquests moments la informació és fonamental per a transmetre seguretat als qui arriben per a passar els seus dies de descans” ha explicat la regidora.

Enguany, a conseqüència de les restriccions de les normes sanitàries per a l’ús d’espais públics i dependències municipals, l’àrea de Turisme únicament ha obert al públic dos punts informatius, on es concentra l’activitat de la informació turística en taulell, l’oficina d’informació turística central, situada en el Passeig Marítim i l’oficina de Peñismar, situada en l’extensió turística de la localitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací