Compromís reclama al PP que rectifique les seues crítiques a Isaura Navarro

692

Actualitat Diària

El diputat i portaveu de sanitat de Compromís en Les Corts, Carles Esteve, ha reclamat al Partit Popular i al seu diputat José Juan Zaplana que deixen de mentir, enfangar i tergiversar la realitat en tot allò que té a vore amb la pandèmia de la Covid19.

En concret Esteve insta al PP a “tindre un mínim de decència i rectificar les seues absurdes crítiques a la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, per haver acudit a la prova pilot, amb un concert de Love of Lesbian, encaminada a analitzar la possibilitat de recuperar este tipus d’esdeveniments de forma segura”.

“És inacceptable que el PP obvie, d’una manera indecent, que es tractava d’un viatge de treball, que el concert estava emmarcat dins d’un assaig científic i que Navarro formava part d’una delegació de Turisme i Sanitat de la Generalitat Valenciana i del sector de festivals; que varen assistir per analitzar l’experiència entrevistant-se amb l’equip organitzador, els metges que han dirigit tot el procés i els responsables polítics del govern català”.

Segons Compromís esta manera tan burda de fer oposició per part del PP serveix de poca ajuda a un sector com el dels festivals i la música en directe, que ha sofert un greu impacte econòmic produït per la pandèmia. “El PP ha de rectificar i donar suport així a un sector cultural estratègic del territori valencià, que ha posat les seues esperances en esta prova pilot”, ha conclòs Esteve.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací