Compromís clausura a Castelló una campanya electoral orientada en millorar la vida de les persones

913

Marzà: “El 28A decidim entre continuar avançant en drets i qualitat de vida amb Compromís o tornar al passat de privilegis per a pocs i corrupció”

Actualitat Diària

“Compromís és la garantia d’un Govern que continue millorant la vida de les persones, que solucione els problemes reals de les gent, que no estiga confrontant, com fan els grans partits estatals, sobre odis i problemes estèrils sense baixar a treballar pels problemes reals de la ciutadania, d’aqueixes persones que s’alcen cada dia amb problemes i necessitats”. Així ho ha manifestat el cap de llista de Compromís a les Corts per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà en la festa de tancament de campanya de Compromís celebrada aquesta vesprada en la plaça Fadrell de Castelló.
En aquest sentit, Marzà ha recordat que “ací hem sigut pioners i referents de moltes polítiques que no s’han fet en altres territoris de l’Estat; autonomies on governa només. I això demostra que Compromís ha sigut l’element diferencial. Perquè hem sigut valents per a governar i no ens hem amagat en la barrera quan feia falta governar després de 20 anys de desastre del PP”.

6208AFBD-3502-46DD-99CB-E87FC7643698Marzà ha afegit que “cal votar a Compromís perquè creiem que Compromís ha respost a les necessitats de la gent normal i ha posat aquestes necessitats de la ciutadania per damunt dels interessos dels qui ens malgovernaven amb la corrupció. Compromís a més, ha posat les necessitats dels i les castellonenques per damunt dels interessos de Madrid. Precisament per això, perquè som d’estricta obediència valenciana, perquè responem a les necessitats de les nostres comarques i perquè sabem que aqueixes necessitats de la gent dels nostres publos i comarques seran defensades amb Compromís i serem l’únic partit que sempre votarà sense enganyar-se de vot, com han demostrat Joan Baldoví, Marta Sorlí i Jordi Navarrete“.

Respecte a la campanyes de Compromís, Marzà ha fet un balanç positiu: “Hem recorregut els pobles i comarques de Castelló, mirant als ulls de la gent, en actes per a escoltar i plantejar propostes, per a parlar de les millores que la gent volen que introduïm per a millorar la vida de les persones i per a situar-les al centre de la política”, ha afirmat. Durant aquesta campanya hem vist que el que hem fet en aquests anys ha servidopara millorar la vida de la gent de Castelló; com els malalts d’hepatitis C que ja no han de patir per si podran o no pagar-se el medicament; les persones amb dependència, ja que ara hi ha el doble reconegudes; ara hi ha un 26% menys d’atur, un banc de llibres, més professors, més beques. Ha millorat la vida en quatre anys, i per a seguir les millores cal votar a Compromís”, ha conclòs.

Veu a Madrid

4D5A238C-9EBD-4973-8D19-3B010C63BA68Per part seua, el cap de llista al Congrés per Castelló ha afirmat que “com hem demostrat aquests anys, només el vot a Compromís garanteix que Castelló, els seus pobles i comarques, tinguen veu a Madrid, per a reivindicar un tracte just, un finançament just que garantisca una millora de la sanitat, les escoles… i per a reivindicar la millora de Rodalia, la gratuïtat de l’AP-7, millors infraestructures, inversió en les costes…”. Sorlí ha afegit que “el vot útil és Compromís perquè Castelló tinga veu en el Congrés i al Senat, i també per a aconseguir que VOX no tinga diputat per Castelló”. Ha afegit que “l’únic vot útil és el que treballa per Castelló, per les necessitats de la seua gent. Compromís és el vot que defensa la taronja, el taulell, els nostres sectors productius per a generar ací ocupació i qualitat de vida”.
També el candidat de Compromís al Senat, Jordi Navarrete, ha apel·lat a la mobilització “fins a l’últim moment” perquè “fins a l’últim moment i fins a l’últim vot és necessari per a continuar avançant en polítiques per a les persones, per a tindre veu a Madrid i per a frenar a la ultradreta”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací