Compromís aposta per millorar la connexió entre Castelló i Benicàssim

471

Els col·lectius han abordat diferents temes com la millora de les platges

Actualitat diària

El candidat a l’alcaldia per Compromís a Castelló, Ignasi Garcia, i la número 2 de la candidatura municipal, Vera Bou, s’han trobat amb els companys i companyes del col·lectiu de Benicàssim, encapçalat per Paula Mateos, al límit d’ambdós termes a l’Avinguda Ferrandis Salvador, dintre de la campanya ‘Caminem per Benicàssim’ que està duent a terme la formació a Benicàssim, recorrent tots els sectors del municipi per a escoltar de primera mà als veïns i veïnes.

Els col·lectius han abordat diferents temes i propostes compartides, com la reforma de l’Avinguda Ferrandis Salvador i la millora de les infraestructures de les platges, com ara les dutxes, els banys públics i noves passarel·les més accessibles. “Aquestes infraestructures haurien de millorar-se amb inversions i manteniment dintre d’un contracte de gestió de platges gestionat des de Turisme”, ha indicat Garcia.

Altra qüestió clau ha estat la mobilitat. Compromís aposta per millorar la connexió entre Castelló i Benicàssim, amb més freqüències i preus assequibles, així com per les connexions ciclistes, finalitzant els carrils bici que uneixen les dues poblacions. “Si volem apostar vertaderament per la mobilitat sostenible, necessitem que siga més fàcil desplaçar-se en transport públic o en bicicleta entre les nostres ciutats, o per arribar a la platja, i connectar la zona sud amb el casc urbà “, ha explicat Mateos.

En el mateix sentit, Garcia ha assenyalat “un dels principals reptes que tenim com a societat és el de combatre l’emergència climàtica, per això, a més d’apostar per una mobilitat sostenible, també ho fem per l’eficiència energètica i l’autoconsum”. De fet, els representants d’ambdós col·lectius han proposat la creació de comunitats energètiques compartides entre els municipis, especialment, en les zones de platja.

Un altra de les propostes que han sorgit del encontre ha estat la platja per a gossos en comú. “Si ajuntem la platja en Benicàssim amb la projectada per a Castelló, hi haurien més metres de platja per a que les persones que ho desitgen poguessin gaudir tot l’any amb les seues mascotes” ha afegit Mateos.

En els pròxims dies, el col·lectiu de Benicàssim es trobarà també amb altres col·lectius com el d’Orpesa i el de Borriol, per a seguir posant en comú propostes que ajuden a millorar la vida de les persones als seus municipis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací