Comerços, restaurants i hotels de Morella se sumen a la campanya de Ferrero Rocher

766

Actualitat Diària

Les morellanes i morellans estan immersos en la campanya 30 años de luz juntos de Ferrero Rocher per albergar la Fiesta de la luz i les campanades de Cap d’Any de Telecinco. D’aquesta manera, el sector empresarial de Morella s’ha sumat a aquesta campanya i ofereix detalls d’aquesta coneguda marca de bombons en comerços, hotels, restaurants i cases rurals. D’aquesta manera, plats i postres elaborades amb Ferrero Rocher, així com bombons en les habitacions són algunes de les iniciatives que es porten a terme.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “aquesta campanya amb Ferrero Rocher involucra a tots els morellans i morellanes, de manera que el sector privat s’ha adherit mitjançant aquesta iniciativa”. L’edil ha explicat que “en restaurants de la ciutat, alguns plats i postres estan elaborats o tenen relació amb els bombons de Ferrero, així com hotels i cases rurals deixen aquestos en les habitacions”. Finalment, Mari ha volgut “animar a tots i totes a votar a Morella perquè albergue la Fiesta de la luz de Ferrero Rocher i les campanades de Cap d’Any de Telecinco”.

Cal recordar que s’ha iniciat una primera fase per a votar entre els 5 pobles guanyadors de les campanyes de Nadal de Ferrero Rocher Luce tu pueblo. Així, fins al dia 9 de desembre es pot votar per Valderrobres, Rubielos de Mora, Guadalupe, Puebla de Sanabira i Morella. Els dos municipis més votats passaran a la final que s’allargarà des del 9 fins al 15 de desembre i el 21 d’aquest mes, es coneixerà el guanyador.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací