Colomer aposta per impulsar iniciatives que “ressalten el gran potencial turístic i gastronòmic de les comarques d’interior”

645

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància de “impulsar iniciatives que reivindiquen el gran potencial turístic i gastronòmic de les comarques d’interior de la Comunitat Valenciana”.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de la segona edició de la ‘Ruta de la Cullera’ de la província d’Alacant, que ha tingut lloc en el Restaurant L’Aplec d’Onil.

El secretari autonòmic ha participat juntament amb la presidenta de Apeha i vicepresidenta de Conhostur, María de la Mar Valera, i l’alcaldessa d’Onil, Humi Guill.

Francesc Colomer ha ressaltat que “no hi ha viatge turístic el valor afegit del qual no passe per l’experiència gastronòmica” i a més, “un plat ens parla del talent, dels costums, del producte, del territori i de la gent”.

El responsable de Turisme ha destacat que “tenim un gran producte” i ha posat l’accent que “les zones d’interior que cultiven i cuiden el seu relat més autèntic han de preservar aquests plats de cullera, que són la mostra de credencials del que som i traslladen la nostra millor versió”.

Colomer ha recalcat que “invertir en gastronomia és invertir en felicitat” i que des de Turisme “estem treballant per a impulsar el turisme gastronòmic vinculat al territori, per això, hem posat en marxa la nova Marca GastroTurística de la Comunitat Valenciana ‘L’Exquisit Mediterrani'”.

II Jornades dels Plats de Cullera

Després de l’èxit de les anteriors edicions, del 20 de febrer al 8 de març tornen les II Jornades dels Plats de Cullera, un projecte de Comhostur amb Turisme Comunitat Valenciana i l’Exquisit Mediterrani que naix amb l’objectiu de posar en valor la tradició gastronòmica i la gran qualitat de l’oferta de restauració dels municipis de la Comunitat, amb la gastronomia local com a senyal d’identitat i recurs turístic.

En aquesta edició participen restaurants de 12 municipis de la província d’Alacant: Alcoi, Alfafara, Almoradí, Aspe, Benejúzar, Castalla, Elda, Monòvar, Novelda, Onil, Petrer, el Pinós i Villena.

Les jornades se celebren a la província d’Alacant se celebren del 20 de febrer al 8 de març, en la de Castelló del 20 de febrer a l’1 de març i a la província de València del 14 de febrer a l’1 de març.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací