Colomer aposta pel desenvolupament del enoturismo com a producte turístic de la Comunitat Valenciana

730

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la Ruta del Vi de la DO València, on ha apostat pel desenvolupament del enoturismo com a producte turístic de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha ressaltat que aquesta ruta “aglutina anys de treball i a molta gent que ha tingut clar que el vi formava part de l’experiència, del viatge”.

El responsable de Turisme ha recalcat que “no hi ha viatge que valga la pena sense el enoturismo i la gastronomia, i si hi ha oportunitats de futur seran reconeixent els nostres atributs i la nostra riquesa, com la que ens aporta el vi com a factor diferencial”.

Colomer ha explicat que València Ruta del Vi “significa articular un recorregut turístic on cellers, establiments, empresaris, producte, territori i paisatge estan posats en valor al servei turístic”.

Per al titular de Turisme, “és fonamental que aquestes experiències estiguen en la nostra proposta turística, que més enllà del sol i platja presenta un enorme potencial que té a veure amb l’autenticitat i la singularitat per a escapar de l’estandardització, i això ens farà ser més fortes i competitius”.

L’oferta enoturística de la Comunitat Valenciana s’aferma amb la nova ruta ‘València Ruta del Vi’, un club de producte impulsat pel Consell Regulador, que naix per a cohesionar i millorar la promoció i posada en mercat de l’oferta turística dels cellers i territoris de la DO València.

La ruta permetrà al viatger o viatgera submergir-se en la cultura dels territoris de producció vinícola que conformen la DO Vi València, amb diversitat de paisatges i propostes experiencials a través de les cinc zones turístiques en les quals s’estructura: Clariano, Terres dels Alforins, Alt Turía -Valentino, Moscatell i Ciutat de València.

València Ruta del Vi naix amb 21 agents adherits: 10 cellers, 9 empreses turístiques com a allotjaments, restaurants, agents de viatges i oferta complementària, 2 entitats públiques i, el més important, amb una marca de producte recolzada per un sistema de gestió amb criteris homogenis de qualitat d’oferta i serveis turístics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací