Castelló es prepara per a una cloenda de ‘l’Escola Canta’ amb la participació de més de 2.000 escolars

664

Més de 34 centres de primària públics, concertats i d’educació especial de la província de Castelló participaran en l’actuació final

Actualitat Diària

La regidoria d‘Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha organitzat l’acte de cloenda de ‘l’Escola Canta‘. L’esdeveniment posarà el punt final al projecte educatiu i musical en una festa que es desenvoluparà el dissabte 6 d’abril a partir de les 18.00 hores a les instal·lacions de la plaça de bous de Castelló sota un gran desplegament logístic amb desenes de voluntaris.

L’acte comptarà amb la participació conjunta de més de 2.000 alumnes de primària de 33 escoles de la ciutat de Castelló i l’escola de Sant Joan de Moró, amb l’acompanyament de la Banda Municipal de Castelló, la intervenció del grup de rock Mondo Rítmic i la part dramatitzada estarà a càrrec dels alumnes del CEIP Lluís Revest, tot a partir d’un ventall molt divers d’estils musicals.

Tots aquests es reuniran a la plaça de bous per interpretar en comú la cantata ‘Marta i el secret de la felicitat’ una obra creada específicament per a aquest projecte i que compta amb la música de Juan Luís Roig i les lletres de Pep Castellano. És una obra on la protagonista fa un viatge entre les emocions i les decisions, acompanyada del cor, que amb cançons de diferents estils de música li aconsellaran i guiaran en el seu camí.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací