Morella programa per al diumenge cine a la fresca

671

La pel·lícula programada es Joker i la cita tindrà lloc a les 22.30 a l’Espai Firal

Actualitat Diària

Morella reprén l’activitat cultural i d’activitats obertes al públic per a este estiu atípic i marcat per la Covid-19. D’aquesta manera, el diumenge a les 22.30 hores començarà el cicle de Cinema a la fresca amb la pel·lícula Joker. Aquesta es projectarà a l’exterior de l’Espai Firal amb les diferents mesures de seguretat per a garantir la salut de les persones.

La 2020-07-12 Cinema - Jokerregidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’estiu a Morella és la temporada que més activitats culturals, esportives i de diferents àmbits concentra, però aquest estiu serà diferent”. L’edil ha explicat que “aquest diumenge començarà el cicle de Cinema a la fresca i la pròxima pel·lícula està programada per al diumenge 26 de juliol”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a totes i tots a participar en les activitats que es programaran este estiu amb responsabilitat i seguint les mesures de distància social i ús de les mascaretes per a evitar el contagi de la Covid-19”.

Cal recordar que la setmana passada el Teatre Municipal va acollir el concert Les Arts amb tu. Aquesta va ser la primera activitat cultural de la nova normalitat a Morella i en la qual es van senyalitzar les butaques per a mantindre la distància social de seguretat.

Este estiu serà diferent, toca reinventar-se

2020-05-26 Este estiu serà diferentLa ciutat continua amb la seua campanya Este estiu serà diferent, toca reinventar-se junt amb les entitats locals i les associacions. Així, amb la participació ciutadana es pretén omplir d’activitats el mes d’agost i que l’entreteniment de totes i tots siga possible durant l’estiu. Cal recordar que es poden traslladar les diferents propostes a través del correu electrònic ajuntament@morella.net.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací