Cevisama posa en marxa en format digital un cicle de conferències sectorials

507

Actualitat Diària

Cevisama posarà en marxa durant els pròxims 25 i 26 de maig el cicle de conferències sectorials CEVISAMA ON en el qual en format digital, destacats representants sectorials i professionals de l’àmbit del disseny, arquitectura i innovació abordaran els principals reptes presents i futurs dels diferents sectors que conformen el clúster ceràmic i el sector equipament de bany.

El webinar CEVISAMA ON podrà ser seguit en ‘streaming’ a través de les diferents plataformes digitals de Cevisama en una iniciativa del certamen de la indústria ceràmica que celebrarà la seva pròxima edició del 7 a l’11 de febrer de 2022 en Fira València. D’aquesta manera, Cevisama roman activa en un exercici en el qual la pandèmia ha obligat a posposar la cita d’enguany. I ho fa amb una iniciativa ajustada a la demanda actual de formació i informació i en un format àgil, dinàmic, obert i gratuït com és el de ‘webinars’.

Programa de conferències

CEVISAMA ON ja té pràcticament tancat el programa d’entrevistes i conferències que es desenvoluparan en ‘streaming’ durant els dos dies previstos i entre una franja horària de les 10.00 i 18.00 hores.

Així, el dimarts 25 de maig, i després de la benvinguda del president de Cevisama, Manuel Rubert, acompanyat per la directora del certamen, Carmen Álvarez, el programa del dia donarà inici amb la conferència entorn de les tendències ceràmiques (tendències en superfície) a càrrec de Lutzía Ortiz i Ana Benavente, de l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat del ITC. Seguidament s’inaugurarà la participació sectorial amb l’entrevista al president de ASCER, Vicente Nomdedéu, per a continuar amb la xerrada entre els arquitectes José María Sánchez i Izaskun Chinchilla.

El cicle seguirà en la sessió vespertina amb la xerrada dels dissenyadors del CDICV To Lledó i Mariano Bueno mentre que a continuació es retransmetran dues entrevistes, a Javier Andrés, vicepresident de ASEBAN, i Juan Vicente Bono, president de ASEBEC.

La jornada conclourà entorn de les 18.00 hores amb el lliurament del Premi Innovació al Producte Ceràmic de la Diputació de València.

Ja en la jornada de l’endemà, dimecres 26 de maig, la jornada s’iniciarà a les 10.00 hores amb el lliurament dels Premis Ceràmica d’Arquitectura i Interiorisme que anualment concedeix la patronal sectorial ASCER. Seguidament Ana Illueca, directora d’ADN Ceràmic, i Corinna Heilmann, directora de programa de World Design Capital València 2022 dialogaran sobre les diferents accions que s’estan articulant entorn d’aquest projecte.

La jornada matinal es tancarà amb la xerrada entorn dels reptes de la digitalització en el sector amb el secretari general de ANDIMAC, Sebastián Molinero, per a continuar ja a la tarda amb l’entrevista amb Joaquín Fontdemora, president de ANFFECC.

CEVISAMA ON donarà per conclòs el programa amb un dels plats forts de cada edició de la cita ceràmica com és el lliurament dels innovadors Alfa d’Or, que cada any lliura la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre. Conclòs l’acte, Manuel Rubert, president de Cevisama, serà l’encarregat de tancar el simposi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací