Centenars de majors castellonencs sol·liciten la seua plaça en el Castelló Sènior de la Diputació el primer dia d’inscripció

L'espectacular acolliment amb la qual arranca la quarta edició fa preveure un excel·lent impacte turístic

2267

ActualitatDiària

Centenars de majors castellonencs han sol·licitat ja la seua plaça en el programa de viatges de la Diputació, ‘Castelló Sènior’, en el primer dia de termini d’inscripcions. Així, aquest espectacular acolliment amb la qual arranca la quarta edició del programa, fa preveure un excel·lent impacte d’aquesta iniciativa provincial contra l’estacionalitat turística i ho consolida com una eina eficaç i útil per a seguir generant noves oportunitats en el turisme dels pobles de la província, tant en destinacions de costa com d’interior. És per açò que el Govern Provincial ha incrementat a 1,2 milions d’euros la partida que destina a aquest programa a través del com viatjaran 10.000 castellonencs amb la incorporació com a novetat d’un tercer paquet turístic, les ‘estades en balnearis’, que s’incorporen als ja coneguts ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ i ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “la gran resposta que ha tingut aquest primer dia d’inscripcions, amb llargues cues des d’abans d’obrir les portes el servei de Registre de la Diputació és la millor prova de la qualitat d’aquesta iniciativa en les seues tres edicions anteriors. Hem redoblat esforços per a mantenir la qualitat en el servei pel benestar dels nostres majors incorporant les aportacions que ens realitzen tant els usuaris com el propi sector turístic perquè revertisca en el màxim de riquesa i impacte econòmic en els pobles de Castelló que reben aquests viatges”.

En aqueix sentit, Martínez ha incidit que “seran 10.000 majors que generaran milers de pernoctacions en els nostres hotels i dinamitzaran els nostres pobles, amb la qual cosa a més de millorar la seua qualitat de vida tornarem a ajudar a generar noves oportunitats econòmiques, de desenvolupament i laborals en els nostres pobles amb el turisme durant tot l’any”.

Cal tenir en compte que les subvencions d’aquest programa es destinen a un mínim de 6.100 places per al programa ‘Vacances en la Costa de Castelló’ per temporada, de les quals 1.743 places seran per a 2018 i 4.357 per a 2019. Un total de 2.633 places seran per a les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’, de les quals 640 places seran per a 2018 i 1.993 places per a 2019. I com a novetat en aquesta quarta edició del Castelló Sènior, s’inclouen les ‘Estades en Balnearis’ amb 1.000 alces, de les quals 208 seran per a 2018 i 792 per a 2019.

Estades en la costa
El ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ comprèn l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 16 de setembre al 14 de desembre de 2018 i del 13 de gener al 14 de juny de 2019, tots dos inclusivament. S’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Estades a l’interior
Les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ es realitzaran durant 3 dies/2 nits, inclouen l’estada en hotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites. Es desenvoluparan del 17 de setembre al 14 de desembre de 2018, i del 10 de gener al 12 de juliol de 2019, tots dos inclusivament. S’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Novetat del programa 2018/2019: ‘Estades en Balnearis’
El Programa de ‘Estades en Balnearis’ comprèn l’estada de 8 dies/7 nits en hotels situats en la província de Castelló en el mateix municipi que el Balneari de destinació, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en Balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló, un mínim d’1 excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 22 de setembre al 15 de desembre de 2018, i del 12 de gener al 13 de juliol de 2019. Com en els programes anteriors, s’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací