Celebrem la Natura aposta pel Desert de les Palmes amb motiu del Dia dels Parcs Naturals

640

La iniciativa es desenvoluparà seguint-se les normes sanitàries per la covid-19 amb un límit d’assistència de 30 persones

Actualitat Diària

27-07-2020 cartell Celebrem amb la NaturaCelebrem amb la Natura commemorarà el Dia Europeu dels Parcs Naturals aquest dissabte 1 d’agost amb un activitat al Desert de les Palmes. La campanya mediambiental que organitza la Regidoria de Transició Ecològica en col·laboració de Itinerantur ha programat un concurs fotogràfic sobre el paratge natural i una visita al centre d’interpretació.

La iniciativa es desenvoluparà seguint-se les normes sanitàries per la covid-19 amb un límit d’assistència de 30 persones, respectant-se una distància de 1,5 metres en l’exterior i l’obligatorietat de portar màscara en interior. Començarà a les 11 hores i el punt de trobada serà el centre d’interpretació del Desert de les Palmes. Els interessats poden inscriure’s a través del web naturacastello.es o info@itinerantur.com

La cita arrancarà amb una visita al centre d’interpretació en la qual que els participants coneixeran les característiques del parc i continuarà amb un passeig lliure en la qual els assistents podran realitzar les seues fotografies de l’entorn. Cada assistent mostrarà una de les seues imatges i la comitiva votarà la guanyadora. Totes les fotos es compartiran en naturacastello.es i en les xarxes socials de Itinerantur i de l’Ajuntament de Castelló.

La Regidoria de Transició Ecològica promou Celebrem amb la Natura amb l’objectiu de posar en valor la riquesa natural del terme municipal. Al llarg de l’any se celebren diferents activitats, entre tallers o rutes de senderisme o cicloturisme. Durant l’Estat d’Alarma es va ajornar i va retornar el 14 de juny reprogramant les activitats que s’havien ajornat.

La següent iniciativa serà el 16 d’agost amb una ruta de senderisme interpretativa en Tossal Gros pel Dia dels Boscos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací