CEEI i Lanzadera signen un acord per a impulsar l’empreneduria a la província de Castelló

L'ens castellonenca col·laborarà en la identificació de projectes adequats per a participar en els programes de l'acceleradora d'empreses de Roig

943
ActualitatDiària

El Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI) i l’acceleradora d’empreses Lanzadera han unit les seues forces per a promocionar la innovació i el emprendimientoen la província de Castelló. El director general de Lanzadera, Javier Jiménez, i el director de CEEI Castelló, Justo Vellón, han subscrit un conveni de col·laboració per a reforçar les línies de treball d’ambdues entitats i desenvolupar conjuntament projectes i programes de col·laboració.

En virtut de l’acord aconseguit, CEEI Castelló col·laborarà en la identificació de projectes adequats per a participar en els programes de l’acceleradora d’empreses impulsada per Juan Roig i, per la seua banda, tècnics de Lanzadera s’incorporaran a tallers i sessions de mentorización de projectes de l’entorn del centre castellonenc.

Així mateix, s’ha fixat una línia de col·laboració i recolzament en l’organització de jornades, en les quals Lanzadera podrà aportar la participació d’empresaris d’èxit que puguen traslladar les seues bones pràctiques i experiència a empresaris i emprenedors de la província de Castelló.

Justo Vellón, director de CEEI Castelló ha assenyalat que “és una satisfacció per al CEEI Castelló signar aquest acord amb Lanzadera, un acord que ve a formalitzar una relació molt interessant per les característiques de Lanzadera, amb la qual compartim una visió respecte de l’important potencial del empreneduria en la nostra societat”.

Per la seua banda, Javier Jiménez ha destacat la importància d’aquest tipus d’acords per a ajudar i impulsar l’empreneduria. “Des de Lanzadera apostem fermament per col·laborar amb CEEI Castelló, doncs suposa un important suport que van a tenir els emprenedors de la província. Anem a aportar tota la nostra experiència per a impulsar i desenvolupar els seus projectes”, ha assenyalat Jiménez.
Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací