Catorze bars participen en la VIII Ruta de la tapa i del Muntadet de Betxí des del divendres

664

Durant les pròximes dues setmanes els restaurants competiran per elaborar el millor producte local

Actualitat Diària

Ja està tot preparat per iniciar demà divendres la VIII Ruta de la Tapa i del Muntadet de Betxí.  Enguany han sigut 14 els establiments que s’han volgut sumar a esta cita ja imprescindible en el calendari d’actes betxinenc que enguany s’ha adelantat uns mesos per les dates de Pasqua i de la Magdalena.

Durant les pròximes dues setmanes, en concret des del 22 de febrer fins al 10 de març els bars competiran per elaborar la millor tapa, sabedors que el guanyador tindrà un trofeu dissenyat per un artista local i un viatge per a dues persones.  D’esta forma, i al preu de 3 euros la tapa més la beguda, la població es prepara per eixir al carrer un any més i participar activament de la ruta gastronòmica.

Yoli Milla, regidora del Xicotet Comerç, ha destacat que “enguany esperem un gran ambient als locals i als carrers, ja que al municipi tenim una àmplia oferta hostalera i de gran qualitat”.

Entre les novetats d’esta edició destaca el concert que el dia 1 de març a les 23 hores oferirà el grup Spyplane, el millor tribut a U2 en el Saló Brisamar. Així mateix, durant la primera setmana s’activarà des del consistori i en col·laboració amb l’Associació Comerç de Betxí una campanya per repartir bosses reciclables per a la compra.

En definitiva, Betxí es prepara per a gaudir durant les pròximes setmanes de tot un ampli ventall d’actes al voltant de la gastronomia.  A més, els participants podran veure’s recompensats amb el sorteig d’un viatge per als que completen tota la ruta i amb un premi per als autors de la fotografia que més seguidors tinga en les xarxes socials.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací