Catalá a PSPV i Compromís: “En política la por indisimulado és el principi de la fi”

459

Actualitat Diària

La secretària general del PPCV, Mª José Catalá, ha dit avui al PSPV i a Compromís que “en política la por indisimulado és el principi de la fi”.

Davant les crítiques per part dels partits de l’esquerra del reeixit acte de tancament de la Convenció Nacional del PP, que va tenir lloc ahir diumenge en la Plaça de Toros de València, la dirigent popular ha assenyalat que “els trobo extremadament nerviosos”.

Catalá ha assegurat que “davant la inacció tant de Puig com de Ribó i la falta de solucions als problemes dels valencians, el PPCV és ja el projecte de canvi que necessita aquesta Comunitat. “Amb l’acte d’ahir, el PPCV, demostra que és un partit fort i que tenim projecte i equip. Només volem que aquest malson tripartit acabi com més aviat millor per als valencians”, ha afirmat la secretària general.

“Som un projecte de govern, i sabem que és el que volen els valencians. Volen ocupació, volen prosperitat, volen que València i la Comunitat Valenciana torni a ser una ciutat d’acolliment per a turistes, per a inversors.

“Perquè en el PPCV, sí que creem en els ciutadans de la Comunitat Valenciana i en totes les seves possibilitats però cal posar en marxa les polítiques adequades per a facilitar que està terra surti de l’obscurantisme al qual ens està condemnant els governs tripartits d’esquerra”, ha assegurat Catalá.

La secretària general ha demanat que “deixin de crispar als valencians i que, en lloc, de perdre tant de temps a criticar el que fem en el Partit Popular, es dediquin a alçar la veu i reclamar a Sánchez el finançament que ens correspon, l’aigua que necessiten els nostres regants i a defensar la llibertat enfront de la imposició a a el qual ens tenen acostumats”.

Així, la dirigent popular ha afirmat que l’esquerra valenciana “està tan nerviosa amb el PPCV que li impedeix centrar-se en els nombrosos problemes que arrossega i ha lamentat que “l’únic que ha girat cap a algun lloc en aquest país ha estat Sánchez, pactant amb independentistes i amb Bildu “.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací