El Castelló acaba golejat en el partit amistós contra el Cluj romanés de Primera en l’Estadi Castalia (0-4)

1423
El Castelló ha perdut davant el Cluj a l'Estadi Castalia. FOTO: CD CASTELLÓN

ActualitatDiària

El Castelló ha caigut derrotat (0-4) en el partit amistós jugat contra el Cluj romanés en l’Estadi Castalia, davant una mica més de mil aficionats, en un partit que va servir perquè l’afició albinegra vera en acció al primer reforç d’hivern, el migcampista valencià Marc Castells, en el seu retorn al conjunt de la capital de la Plana. El fornido jugador va disputar els 55 primers minuts. Després del 0-3 al descans, amb els canvis el joc es va anivellar. Els castellonencs van tenir les seues oportunitats. A última hora va caure el quart. S’han quedat fora de la convocatòria el migcampista David Guinot i Rubén Fonte, més fóra que dins del Castelló. Luismi Ruiz es va retirar lesionat en el minut 85.

El partit es va posar costa amunt als tres minuts d’arrancar amb el autogol del jove lateral esquerre del filial, Sergi Quixal, que sense voler va batre a Álvaro Unanua. Després, els romanesos van plasmar la seua superioritat abans del descans amb dos gols més. El videomarcador de Castalia reflectia un rotund 0-3 a la conclusió dels primers quaranta-cinc minuts.

El Castelló va formar d’inici amb Unanua; Abraham, Enrique, Arturo, Sergi; Marc Castells, William, Serra, Iván Sales, Palmer i Juanjo. Després van ser eixint Javi Rubio, Kike Ferreres, David Cubillas, Marenyà, Luismi Ruiz, Dealbert i els xavals del filial Nahum Pedre (ps), Sati, Panadés, Amine i David Colomer. Per cent, el lateral Luismi Ruiz es va retirar lesionat del terreny de joc en el minut 85.

La segona, part, amb la gran quantitat de canvis, es va igualar més. El Castelló va tenir les seues oportunitats. Com l’ocasió malgastada pel golejador David Cubillas. Mancant sis minuts per al final el Cluj va fer el 0-4 definitiu.