Castelló trau a licitació la contractació de l’escola municipal infantil ‘Los Duendes’

L'oferta comprèn la gestió per un període de dos anys i un pressupost màxim de 232.760 euros

1188

ActualitatDiària
L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social i Dependència, ha fet pública la contractació de la gestió de l’escola municipal incompleta de primer cicle d’Educació Infantil ‘Los Duendes’, per un període de dos anys i un pressupost màxim de 232.760 euros, IVA exempt. Segons arreplega el Butlletí Oficial de la Província (BOP), el termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 21 de març.

L’escola ‘Los Duendes’ es troba situada en la carretera de Ribesalbes, una zona de la perifèria de la ciutat de Castelló coneguda com a Grup Sant Llorenç. Açò fa que estiga orientada cap a un sector de la població més desfavorit, en situació de risc i vulnerabilitat social.

És per açò que tant l’assistència com el menjador és gratuït oferint un servei de vuit hores al dia podent ajudar així al fet que els pares i les mares s’incorporen al món laboral mentre els seus fills/as estan atesos, es relacionen amb l’entorn social creant hàbits de conducta, seguint rutines d’alimentació i descans, a més d’aprendre nous conceptes i realitzar diferents activitats dins del camp de l’expressió plàstica, oral, musical i corporal, així com desenvolupar la psicomotricitat.
En síntesi, l’escola infantil “Els Follets” constitueix un lloc de formació i atenció per a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 0 i 3 anys, derivats de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelló amb l’objectiu d’introduir-los a poc a poc a ells i a les seues famílies en la comunitat escolar per a després prevenir casos d’absentisme en l’escola i una més que possible exclusió social, al mateix temps que s’ajuda a la conciliació de la vida familiar i laboral de famílies desfavorides.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací