El Castelló afronta una setmana decisiva després de la sorprenent decisió del club de prescindir d’un gran nombre de futbolistes

1508
Javi Serra és un altre dels futbolistes que no seguirà en el conjunt albinegre. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló afronta una setmana decisiva referent a la presa de decisions que afecten a la confecció de la plantilla 2018-19, amb l’anunci dels primers fitxatges, després d’anar-se coneixent un bon grapat de futbolistes que no van a continuar la propera campanya. Així com l’anunci de la campanya d’abonaments per començar a sumar adeptes al nou projecte en Segona Divisió B que, segons els dirigents, serà molt ambiciós.

Cal recordar, a nivell de planificació esportiva, que només podrien tenir el futur garantit en l’esquadra de la capital de la Plana serien el davanter David Cubillas i els migcampistes Juanjo Gracia i Marc Castells. Mentre, s’ha de decidir el futur d’Arturo Navarro, Enrique José Sampedro, Àngel Dealbert, Cristian Herrera, Ximo Forner i David Colomer.

Els que estarien fora del Castelló, mancant confirmació per part del club, serien els citats Jordi Marenyà, Alejandro Zagalá i Javi Serra, al costat de Luismi Ruiz, William Domíngues, Albert Pedra, Javi Rubio, Iván Sales, Álvaro Unanua, Nuha Marong i Kike Ferreres. Als futbolistes els va cridar el nou directe esportiu Juan Guerrero qui els va comunicar la decisió.

A part, l’entitat de la capital de la Plana té previst anunciar aquest dimecres la campanya d’abonaments de la temporada 2018-19 amb el clar objectiu d’arribar o superar els 13.500 abonats. Per a això hauran d’animar la campanya anunciat diversos fitxatges que cridin l’atenció a l’afició que en aquests moments està desencantada per la ‘escombrada’ que hi ha hagut en el vestuari del Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací