L’ascens del Castelló a Segona Divisió B podria oferir una quinzena de baixes de l’actual plantilla

1531
Jordi Marenyà, capità del Castelló, serà un dels quals no continuarà en l'equip després de l'ascens. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

Incertesa entorn del Castelló. Les notícies que han sortit referides al futur de la majoria dels futbolistes de la plantilla d’aquesta temporada 2017-18, de cara al proper curs de lliga en Segona B. Pel que sembla, fins a una quinzena de futbolistes podrien causar baixa i entre ells estarien els pesos pesats Jordi Marenyà, capità de l’equip, el porter Alejandro Zagalá i l’extrem Javi Serra.

Els únics que a dia d’avui podrien tenir el futur garantit en l’esquadra de la capital de la Plana serien el davanter David Cubillas i els migcampistes Juanjo Gracia i Marc Castells. Mentre, s’ha de decidir el futur d’Arturo Navarro, Enrique José Sampedro, Àngel Dealbert, Cristian Herrera, Ximo Forner i David Colomer.

Els que estarien fora del Castelló, mancant confirmació per part del club, serien els citats Jordi Marenyà, Alejandro Zagalá i Javi Serra, al costat de Luismi Ruiz, William Domíngues, Albert Pedra, Javi Rubio, Iván Sales, Álvaro Unanua, Nuha Marong i Kike Ferreres. Als futbolistes els va cridar el nou directe esportiu Juan Guerrero qui els va comunicar la decisió.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací