Castelló registra 5.430 noves sol·licituds per a la bossa d’ocupació temporal de la Conselleria de Sanitat

A'han tramitat 57.513 sol·licituds noves en l'edició 16 de les llistes d'ocupació temporal amb l'objectiu d'adequar els recursos humans disponibles a les necessitats assistencials actuals

1266

A’han tramitat 57.513 sol·licituds noves en l’edició 16 de les llistes d’ocupació temporal amb l’objectiu d’adequar els recursos humans disponibles a les necessitats assistencials actuals

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publica aquest dimecres el llistat definitiu de la bossa d’ocupació temporal per a la cobertura de places estatutàries i funcionàries de gestió sanitària. En aquesta edició 16 de la bossa d’ocupació temporal s’han tramitat 57.513 noves sol·licituds. Per províncies, s’han registrat 15.788 sol·licituds a Alacant, 2.510 a Alcoi, 5.430 a Castelló i 33.785 a València.

A més del total de noves sol·licituds, cal afegir les persones que ja estaven inscrites en la bossa i a les quals s’ha baremat els nous mèrits adquirits des de la passada edició. Per això, el total de persones inscrites en la bossa ascendeix a 250.571 en aquesta edició 16, de les quals 27.165 són persones inscrites a Alacant, 10.634 a Alcoi, 27.165 a Castelló i 143.954 a la província de València.

Per categories, la més demandada ha sigut la categoria d’auxiliar administratiu amb 65.549 persones candidates, seguida de la categoria de personal zelador, amb 56.886 persones inscrites, i administratiu, amb 42.128 persones candidates.

Quant a professionals sanitaris, la categoria més demandada és la d’infermeria amb 30.903, tècnic auxiliar d’infermeria, amb 27.523 i personal facultatius, amb 10.287 persones inscrites.

L’objectiu és adequar els mitjans humans disponibles a les necessitats assistencials actuals; per això, s’han agilitat els tràmits i s’està tramitant la modificació de la normativa de la bossa. De fet, la nova Ordre de la bossa compta amb un programa informàtic nou que estableix mecanismes més flexibles, àgils i immediats en la demanda, respectant al seu torn els principis constitucionals d’igualtat, mèrit i capacitat.

Des que es va obrir el termini de presentació de sol·licituds, la Conselleria de Sanitat ha publicat en tan sols set mesos la llista definitiva de la bossa d’ocupació temporal, reduint al mig any el període de resolució enfront de l’anterior edició.

La Conselleria de Sanitat Universitat i Salut Pública publica aquest dimecres el llistat definitiu de la bossa d’ocupació temporal per a cobrir places estatutàries i funcionàries de gestió sanitària. En total es s’han tramitat 57.513 sol·licituds noves, de les quals 5.430 corresponen a la província de Castelló, en l’edició 16 de les llistes d’ocupació temporal amb l’objectiu d’adequar els recursos humans disponibles a les necessitats assistencials actuals

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací