Castelló reforça la seua presència instutucional a Bulgària

570

Actualitat Diària

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha assistit hui a la recepció al Ministeri de Cultura i a l’ambaixada espanyola a Sofia de la delegació castellonenca que visita aquesta setmana la capital de Bulgària amb motiu del 110 aniversari de les relacions diplomàtiques entre aquest país i Espanya. A l’acte, han assistit també la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz; la vicerectora de Cultura de l’UJI, Carmen Lázaro, i el gerent de la Fundació Caixa Castelló, Leopoldo Monfort.

Ruiz ha assegurat que aquesta visita reforça el llaços de col·laboració entre l’Ajuntament de Castelló i altres institucions i entitats  nacionals i internacionals i que suposa una oportunitat per a “molts artistes de les nostres comarques puguen projectar el seu treball internacionalment”.

En aquesta mateixa línia s’ha manifestat la  viceministra de Cultura de Bulgària, Amelia Gesheva, qui ha assenyalat que aquest és l’inici d’una col·laboració cultural entre ambdós països i un dels objectius és obrir portes als creadors i creadores emergents tant d’Espanya i Bulgària, exportant talent.

Cal recordar que Ruiz ha viatjat en la delegació castellonenca que ahir va donar suport a la inauguració de l’exposició sobre l’artista Carles Santos, i que s’exposa ja al Sofia Arsenal Museum for Contemporary Art. El comissari de la mostra és el gestor cultural de Caixa Castelló, Alfredo Llopico.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací