Castelló promocionarà a Fitur el turisme mediterràni i els seus festivals musicals

800
En una de les illes que se situaran s’instal·larà una Gaiata de l’Ajuntament de Castelló
Actualitat Diària
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat les novetats de la presència de la Comunitat Valenciana en la pròxima edició de Fitur 2019, que tindrà lloc en el recinte de Ifema a Madrid del 23 al 27 de gener. Entre elles, es troba la província de Castelló que impulsarà de nou els festivals musicals que es realitzen durant l’estiu, principalment.

En aquest sentit, Colomer ha volgut remarcar l’esforç de la Generalitat durant les últimes edicions per dotar aquest certamen de major presència de professionals “per a donar protagonisme als productes i experiències”.

Així, ha assegurat que “les prop de 200 empreses que estaran presents aquest any amb un espai de treball propi reforça la nostra concepció d’aquesta fira com una gran oportunitat per a obrir-nos a nous mercats i oportunitats de negoci”.

Colomer ha volgut posar de rellevància que Fitur “és sempre la primera cita destacada de l’any per al sector turístic espanyol i valencià, així com un dels certàmens més importants a nivell mundial”. No obstant això, tal com ha apuntat, “per a Turisme Comunitat Valenciana no és la primera cita de 2019, sinó que durant aquest mes ja hem mostrat tota la diversitat de la nostra oferta en altres certàmens internacionals, concretament a Àustria, Holanda, Noruega i Finlàndia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací