L’Ajuntament de Castelló adjudica el primer projecte d’obres d’Edificant per al CEIP Vicent Marzà

779

Francesc Mezquita, regidor d’Educació: “hem posat fi a una de les demandes històriques tant del professorat com dels familiars de l’alumnat”

Castellón Información

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha confirmat la resolució d’adjudicació del projecte de remodelació per al CEIP Vicent Marzà durant l’any 2020 amb un pressupost total de 249.836,17 euros, primera actuació inclosa en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació per a la ciutat. “És una passa més per a dignificar els centres educatius de la ciutat de Castelló i esperem accelerar la resta de CEIP que estan en projectes en aquest moment”.

L’edil ha manifestat que “amb l’aprovació d’aquestes obres, mitjançant el Pla Edificant, hem posat fi a una de les demandes històriques tant del professorat com dels familiars de l’alumnat”. A més, Mezquita ha volgut transmetre el seu agraïment a tota la comunitat educativa del CEIP Vicent Marzà “per la seua paciència i el suport que ens estan donant en aquest projecte”.

Amb el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, encapçalada per Vicent Marzà, s’han destinat més de 90 milions d’euros a la construcció, remodelació i millora de centres educatius. A Castelló, han estat adjudicades 56 obres, de les quals, 16 corresponen a noves construccions, L’Ajuntament ja ha demanat la delegació de competències per a intervenir en els centres Herrero, Elcano i Mestre Canós.

“Gràcies als esforços de la Conselleria, el CEIP Vicent Marzà, s’ha pogut beneficiar d’aquesta injecció econòmica que permetrà la remodelació integral de les seues instal·lacions, a més de pal·liar el malestar generant entre els usuaris durant aquests anys per la necessitat de solucionar aquesta reivindicació” ha expressat Mezquita.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací