El Llevant facilita 2.000 entrades al Castelló perquè les bena a la seua afició per al diumenge

1325
L'afició del Castelló té previst viatjar diumenge a l'estadi Ciutat de València.

ActualitatDiària

El Llevant ha facilitat al Castelló dos mil entrades a cinc euros perquè les bena anticipadament als seus afeccionats. Es posaran a la venda a partir d’aquest dijous a partir de les 10.00 hores en la ‘Tenda Albinegra’. El diumenge en les taquilles de l’estadi Ciutat de València el preu serà de deu euros. Els seguidors ‘orelluts’ seran situats en la graderia del Gol d’Alboraia.

Mentre, la plantilla del Castelló va tornar aquest dimarts al treball en el camp del Parc Sindical amb la mirada fixada de cara al partit del diumenge a les 11.00 hores contra el filial del Llevant, en terres valencianes. Aquest dimecres el treball es traslladarà fins a un dels dos camps de futbol que hi ha en el complex Marina d’Or.

En la sessió de treball d’aquest dimarts va destacar la presència del jove Albert Pedra treballant amb el grup després de deixar arrere la seua lesió. També van participar els xavals del filial David Colomer i Amine, així com el porter del juvenil Alejandro Aparisi. En el cas del mediapunta William Domíngues aquest va realitzar treball en el gimnàs. Arrossega problemes en el genoll. I es va exercitar al marge Arturo Navaroo, amb molèsties en el muscle.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací