Castelló licita la construcció del nou CEIP Vicent Marçà per 6,37 milions d’euros

684

La durada dels treballs serà de 15 mesos, un termini que inclou l’enderrocament de les actuals instal·lacions

Actualitat Diària

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat aquest matí el pleg de clàusules administratives que regirà el procediment obert de contractació de les obres d’enderrocament i construcció del Centre d’Educació Infantil i Primària Vicent Marçà, inclós al pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

El preu base de licitació del projecte serà de 6,37 milions d’euros, 1,1 dels quals corresponen a l’IVA. El consistori especifica que el termini d’execució de les obres serà de 15 mesos a partir de la signatura de l’acta de replanteig que permetrà iniciar els treballs.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha comunicat la informació a la direcció del centre i ha celebrat que “fem un pas més per a arribar al nostre objectiu final: que els 435 xiquetes i xiquets que estudien al Vicent Marçà puguen tindre un centre accessible, amb instal·lacions renovades i que permeten portar endavant el projecte educatiu del centre, el qual guanyarà un aula de 2 anys”. Mezquita també ha recordat que “el fet que aquesta licitació isca endavant evidencia que Edificant és una de les prioritats absolutes d’aquest equip de govern i que, ni tan sols l’estat d’alarma, ha fet que el procediment s’aturara”.

El regidor d’Obres i Contractació, Rafa Simó, ha destacat la importància d’impulsar projectes com l’aprovat hui en la Junta de Govern Local “per a contribuir a la reactivació econòmica de la ciutat a través d’obres públiques”. A més, ha ressaltat que en el plec de condicions de la construcció del Vicent Marçà “s’inclou que se subcontracte, com a mínim el 30%, a autònoms, pimes i micropimes, preferentment locals”.

En la proposta econòmica de les ofertes, s’ha inclós un apartat de criteris socials en què es valorarà la contractació de personal en situació de vulnerabilitat o de desocupació de més de tres mesos, de persones amb discapacitat o de joves d’entre 18 i 25 anys. Així mateix, en l’apartat de millores s’ha inclós la utilització de tècniques sostenibles en l’execució de l’obra.

Cal assenyalar que el termini per a la presentació de proposicions serà de 26 dies a contar des de la data de publicació de l’anunci de la licitació al perfil de contractant. En aquesta mateixa plataforma, figuraran els plegs i la resta de documentació que acompanya l’expedient elaborat per l’Ajuntament de Castelló. El consistori també ha  habilitat dos correus electrònics per a que les empreses licitadores pugen adreçar els seus dubtes (contratacionobras@castello.es i plataformadecontratacion@castello.es).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací