El Castelló torna aquest dimecres al treball per a preparar la final del diumenge contra l’Oriola a l’Estadi Castalia

1381
El Castelló s'exercitarà aquest dimecres en el camp de Marina d'Or.

Actualitar Diària

El Castelló reprendrà el treball aquest dimecres per a preparar el partit del diumenge contra l’Oriola en l’Estadi Castalia (18.00 hores). Una trobada perquè el club de la capital de la Plana confia a veure plenes les graderies a causa de la importància que té aquest duel, després de tres setmanes seguides sense guanyar un partit. L’entitat podria anunciar entre avui i matí mesurades per a arrossegar a més públic al camp.

I el Castelló afrontarà aquesta trobada amb baixes i dubtes. El central Ángel Dealbert li’l perdrà perquè davant La Nucia va veure la cinquena cartolina groga. Són dubte el davanter David Cubillas, amb fractura de l’envà nasal, encara que aquest podria jugar amb una protecció facial, així com els dubtes tant de David Colomer, Juanjo Gracia i William Domingues.

L’entrenament d’aquest dimecres està previst que es desenvolupe en un dels dos camps de futbol de les instal·lacions de Marina d’Or, on l’equip treballarà els pròxims dies. Sobre terreny de joc de gespa natural.

Arribada del porter Dragomir Racic

Aquest dimecres arribarà a Castelló el que anara un dels millors porters de la història del club castellonenc: Dragomir Racic. Afrontarà cinc dies molt intents, amb diferents homenatges. cal recordar que fa vint-i-cinc anys que no està per terres castellonenca i serà un moment molt emotiu per a ell i per al albinegrisme.

Per a aquest dimecres a les 19.30 hores, Racictornarà a trepitjar la gespa de Castalia per a realitzar-se una foto de record amb els més de vint-i-cinc porters de la pedrera albinegra. A l’acte també acudiran altres porters de llegenda com Andrés Mendieta i Emilio Isierte, a més dels porters del primer equip Álex Zagalá i Álvaro Unanua i representants de la directiva de l’entitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací