Els veïns de Castelló ja poden consultar totes les factures i despeses de l’Ajuntament a través d’Internet

1354

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, seguint amb la seua política de transparència activa, ha actualitzat i carregat totes les factures i despeses corresponents al primer semestre del 2018 que ja estan disponibles al portal onvanelsmeusimpostos.castello.es. Tal com ha explicat el regidor de Modernització i TransparènciaIgnasi Garcia, la política de transparència de l’Ajuntament de Castelló “no només informa sinó que permet a la ciutadania accedir a la informació de forma estructurada i comprensible perquè ella mateixa puga tindre el seu criteri”.

En concret, en el que va d’any l’Ajuntament ha fet 2.549 pagaments que sumen un total de 26.895.159 euros. “La despesa principal continua sent el sanejament urbà que al cap i a la fi és mantenir la ciutat neta i gestionar els residus que generem”, ha manifestat Garcia.

La plataforma de ‘despeses i pagaments’ és una nova ferramenta de l’Ajuntament de Castelló per tal de poder accedir a tota la facturació municipal des de l’any 2013 fins ara. En ella es poden accedir a totes aquestes factures o bé desglossat per àrees, per proveïdors, per anys o per la quantitat màxima i mínima dels imports. És per tant una ferramenta de fàcil accés per al conjunt de la ciutadania i de fiscalització pública que s’ha treballat des de l’àrea pressupostària i de la de modernització de la corporació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací