Castelló facilita recursos digitals a més de 200 famílies per a l’educació en línia

703

La regidoria que dirigeix Mezquita ja ha lliurat vora un centenar de tauletes i altres tantes línies de dades

Actualitat Diària

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha lliurat a l’equip directiu de l’IES La Plana un total de 25 línies de 60GB de dades que arribaran a les famílies que no disposen d’una bona connectivitat a casa. Aquesta ha sigut la última d’un seguit d’accions que el departament ha portat a terme per tal de garantir que “tot l’alumnat pot seguir el curs amb els recursos adequat per tal que la bretxa digital no siga un problema” i que no descarten ampliar si es produeixen més sol·licituts.

En total, més de 200 famílies de la ciutat han rebut materials des del tancament dels centres educatius per la crisi sanitària. La majoria han anat destinats a alumnat de l’últim cicle de primària i alumnat de secundària, etapes en què més s’incideix en l’ús d’eines digitals.

Pel que fa a les línies de dades, el consistori n’han lliurat més d’un centenar de targetes SIM amb 60GB de dades als centres escolar. Les línies han estat cedides sense cost per l’empresa de telecomunicacions Netllar Castellón, del grup Mas Móvil, després de l’acord de col·laboració assolit amb la Regidoria d’Educació.

Així mateix, la Regidoria d’Educació ha repartit vora un centenar de tauletes als equips directius dels 22 centres inclosos en aquesta iniciativa. Els dispositius disposen de connexió pròpia a la xarxa, garantida durant un mínim de tres mesos de manera gratuïta (encara que pot ser prorrogable) i estan configurats per a que l’alumnat puga treballar amb ells des del moment de rebre’ls a casa.

Cal recordar que els encarregats distribuir aquest recursos són els centres educatius i aquests han d’adreçar les famílies les peticions de materials per al seguiment del curs en línia. A més, la Regidoria d’Educació manté operatiu el correu dubteseducacio@castello.es per a que famílies i personal docent puguen adreçar les seues consultes al departament durant aquest estat d’alarma. També és possible realitzar consultes telefòniques mitjançat el telèfon 010, el qual funciona de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací