El Castelló s’acomiada de la Copa del Rei després de caure davant el Calahorra en el camp La Planilla (2-0)

946
Els albinegres van quedar apeats en el camp del Calahorra després de caure per 2-0. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

Un gol encaixat a la recta final de la primera part i un altre tant rebut als tres minuts de la represa li van arruïnar la Copa del Rei a un Castelló que va quedar eliminat en segona ronda pel Calahorra, després de perdre per 2-0 amb doblet decisiu de l’ariet local Edu Ubis. Ara toca centrar-se en la Lliga i en l’important partit del diumenge en el camp de l’Espanyol B (12.00 hores).

Va introduir molts canvis el tècnic Sergi Escobar. Rotacions per dosar minuts. Els de La Rioja, que van sortir molt animats i van començar a fer-li pessigolles a l’equip de la capital de la Plana per mediació d’un treballador Txomin Barcina, que en els minuts 24 i 30 va obligar al porter Álvaro Campos a realitzar dues brillants intervencions.

Once titular que va presentar el Castelló en el partit en La Planilla. FOTO: CD CASTELLÓ

Abans del descans el Calahorra li va assestar el primer cop al Castelló. Recuperació de EduUbis que es va marxar feia la porteria d’Álvaro Campos i només davant el meta va posar l’1-0, amb el qual es va arribar al descans. El tècnic Escobar va moure fitxa en l’intermedi i va deixar en el vestuari al lateral Luismi Ruiz i va treure al camp a Carlos Delgado.

La segona part va arrencar amb un altre gerro d’aigua freda doncs de nou Edu Ubis es va aprofitar de diverses indecisions de la defensa per posar el 2-0 amb el qual es va arribar al descans. Els albinegres van millorar a la recta final perquè el Calahorra els va cedir la pilota i el Castelló no es va aclarir. Es va acostar sobre la porteria local defensada per Gonzalo Gómez, però va ser impossible ni tan sols marcar un gol.

Al final 2-0 i eliminats en segona ronda de la Copa. Ara a centrar-se en la Lliga i en el partit del diumenge en el camp de l’Espanyol B, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a partir de les 12.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

-2- CALAHORRA: Gonzalo Gómez; YasinIribarrien (Álvaro González, min. 50), Alberto Morgado, Javi Barri, Cristian Fernández, Raúl Almagro, Xabi Auzmendi (Xavier Cárdenas, 76), Sergio Parla, Edu Ubis, Adrién Goñi (Xabi Barace, min. 67) i Txomin Barcina.

-0- CASTELLÓ: Álvaro Campos; Rubén García, Luismi Ruiz (Carlos Delgado, min. 46), EnekoSatrústegui, Regalón, Marc Castells, TheoGarcía, Joseba Muguruza (Hicham, min. 63), Kilian Morante, Juanma Acevedo i David Cubillas(Montoliu, min. 73).

GOLS: 1-0, min. 41: Edu Ubis. 2-0, min. 48: EduUbis.

ÀRBITRE: Ibai Rezola Etxeberría (Guipúscoa). Va amonestar als locals Sergio Parla i Adrién Goñi; i als visitants Rubén García, Regalón, Hicham i Theo García.

CAMP: La Planilla, davant 2.000 espectadors.