Castelló desinfectarà aquesta setmana per tercera vegada les zones comunes dels habitatges socials davant l’emergència sanitària

524

Actualitat Diària

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló realitzarà aquesta setmana noves labors de desinfecció en zones comunes dels habitatges municipals socials per a previndre contagis del covid-19 durant l’Estat d’Alarma. La Regidoria que dirigeix María Jesús Garrido duu a terme aquesta labor de manera periòdica -una vegada a la setmana- a través d’una empresa especialitzada. Els serveis contractats actuaran aquesta setmana per tercera ocasió.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que la primera actuació es va executar el 23 de març, la segona el passat divendres i aquesta setmana tindrà lloc el dijous. Garrido lamenta l’últim comunicat del portaveu de Ciutadans, Alejandro Marín-Buck, en el qual posa en qüestió que s’haja materialitzat aquesta actuació, i li insta a preguntar a la Regidoria prèviament abans de llançar “falsedats” a l’opinió pública.

El departament d’Habitatge promou aquestes tasques de neteja en espais d’ús comú de les 221 habitatges municipals com a patis interiors, escales i porteries i usa el mateix producte que utilitza la Unitat Militar d’Emergències (UME). Els 221 pisos s’emplacen als carrers de Bisbe Salinas, Osca i Martínez de Tena.

Així mateix, la Regidoria ha disposat cartells informatius en els portals dels citats habitatges amb recomanacions i consells de les autoritats sanitàries davant l’emergència sanitària.  La regidora María Jesús Garrido recorda que l’Oficina Municipal d’Habitatge manté la seua atenció a través del servei telefònic municipal del 010, des de les 08.00 fins a les 20.00 hores, i subratlla que la ciutadania pot informar-se de les condicions de les noves ajudes d’habitatge aprovades pel Govern. Per a això han deixar les seues dades en el 010 i posteriorment se li contestarà des de la Regidoria.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací