Transició Ecològica organitza un concurs de dibuix virtual en la campanya Celebrem la Natura

915

Els participants, de 3 a 16 anys, poden inscriure’s fins al 6 d’abril en el correu electrònic d’info@itinerantur.com

Actualitat Diària

La campanya de Celebrem la Natura que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló projecta noves activitats per a aquests dies de confinament a conseqüència de l’alarma sanitària. Així, la regidoria que dirigeix Fernando Navarro, en col·laboració amb l’empresa d’ecoturisme de Itinerantur, ha programat un concurs de dibuix virtual dirigit als més joves ( de 3 a 16 anys) en què els participants han de pintar les activitats que pensen fer quan isquen de casa.

Celebrem la Natura comprén una campanya anual de la Regidoria de Transició Ecològica que posa en valor els espais naturals de la ciutat a través de tallers, rutes de senderisme o cicloturisme o jornades divulgatives en paratges municipals. Davant la situació actual de crisi sanitària, ha dissenyat noves accions que es poden dur a terme des de casa, al mateix temps que ajorna fins a nova data l’activitat a l’aire lliure que havia previst el 4 d’abril.

Les propostes artístiques s’han d’enviar a l’email d’info@itinerantur.com fins al dilluns 6 d’abril. Els interessats han d’incloure en el cos del missatge el nom i cognoms així com l’edat i un telèfon de contacte.

El concurs de dibuix contempla un premi que consistirà en un llibre sobre naturalesa i que es farà lliurament en finalitzar la quarantena.

Celebrem la Natura publicarà totes les imatges i anima, així mateix, a compartir les creacions en les xarxes socials amb l’etiqueta #Naturacastello.

D’altra banda, aquesta campanya publicarà cada divendres en el seu web (naturacastello.es) una activitat divulgativa per a fer a casa i en família. La primera serà sobre els ocells el 3 d’abril.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací