La província de Castelló capta l’interés dels operadors turístics de Austria

670

S’interessen pel cicloturisme, les platges de qualitat i l’estil de vida mediterrània que ofereix la regió

Representants del Patronat reuneixen empreses turístiques de Castelló i agències de Viena per a donar a conèixer els productes de les comarques castellonenques i posar en valor la nova ruta aèria Castelló-Viena a partir de març de 2020

Actualitat Diària

El Patronat Provincial de Turisme ha celebrat a Viena un workshop que ha permés que diverses empreses turístiques de Castelló puguen traslladar a operadors locals totes les possibilitats que ofereix la província als possibles visitants austríacs, que tindran a partir de març de 2020 una notable porta oberta a viatjar a la Costa Azahar amb la posada en marxa de dos vols setmanals des de l’aeroport castellonenc a Viena.

El taller, celebrat ahir a la vesprada, ha comptat amb la participació d’11 empreses de la província i 16 operadors turístics del país centreeuropeu. L’acció s’ha desenvolupat en el marc de la campanya de promoció de Castelló en diferents mercats (Àustria, Regne Unit i França) en els quals en breu s’establiran noves connexions aèries des de l’aeroport de Castelló (Viena, Londres-Luton i Marsella).

Les empreses turístiques de Castelló presentes en aquest whorkshop han sigut Soléa House, El Palasiet, Bonterra Park, Grup Intur, Marina d’Or, Hotel Les Fonts, Gran Hotel Peníscola, Alcossebre Sea Experience, Àgora Hotels & Resorts, RH Hoteles, Introducing Castelló i Resertours.

Els operadors presents en el taller vespertí, segons ha assenyalat la gerent del Patronat Provincial, Virginia Ochoa, han destacat el gran interés que existeix entre el potencial visitant austríac en temes com el cicloturisme, les platges de qualitat o l’estil de vida mediterrània, etc, aspectes que sens dubte apareixen entre les grans potencialitats de la província per al mercat centreeuropeu.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha valorat de manera positiva la presentació de la destinació de Castelló a Viena per a donar a conèixer i impulsar el nostre turisme, així com obrir noves línies que ens permeten captar nous segments de turistes”. Per a la diputada, “és importantíssima l’obertura d’aquesta línia que unirà a partir de març Viena amb Castelló”.

taller turismo vienaAquest taller va estar precedit per una presentació de l’oferta turística castellonenca a set mitjans de comunicació, trobada organitzada de la mà de de l’Oficina de Turisme d’Espanya (OET) de Turespaña a Viena i en la qual van participar representants del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Aerocas i la pròpia OET.

De manera paral·lela, en 2020 es realitzaran noves accions de promoció en aquest mercat que constaran d’una àmplia campanya de publicitat en mitjans de comunicació del país, i viatges de familiarització de l’ens en el qual participaren diferents mitjans i operadors austríacs i que servirà perquè aquests conegan la província i els seus atractius de primera mà.

Aquest ampli acte promocional a Viena ha permès traslladar els principals atributs turístics de la província de Castelló el caràcter mediterrani de la destinació i la possibilitat singular de la Costa Azahar de “poder gaudir de la mar Mediterrània i tindre a cinc minuts parcs naturals com poden ser el Desert de les Palmes o la Serra de Irta. De fet, aquesta és una de les principals apostes de la província en les destinacions estrangeres ja que mar i muntanya són dos al·licients perfectament connectats en les ofertes que coordina el Patronat Provincial.

Un dels aspectes que també ha suscitat interés entre els mitjans de comunicació de Viena és el de les extraordinàries possibilitats que té Castelló en l’esport i, especialment, en el cicloturisme. En aquest sentit, s’ha subratllat els més de 1.200 quilòmetres de ruta cicloturista de la província, destacant que aquest sector és una línia estratègica per a aquesta legislatura.

El Patronat Provincial de Turisme ha volgut deixar patent a més el notable creixement turístic dels últims anys, sustentat en gran part per la posada en marxa de l’aeroport, que és sens dubte clau per a accedir a més mercats internacionals. Les dades de 2018, pendents del tancament del present exercici, són d’1.800.000 turistes i 8 milions de pernoctacions, alguna cosa que s’espera millorar a curt termini.

Per a això és fonamental, per descomptat, que l’aeroport continue creixent, per la qual cosa s’insisteix en la importància de les tres noves rutes des de Castelló, Londres-Luton, Marsella i Viena, que han de servir per a incrementar el percentatge turisme estranger a la província.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací