Castelló organitza jocs i tallers per a conscienciar a la ciutadania sobre l’importancia del medi ambient

704

‘Placejant. Gaudim les places i els parcs d’una ciutat mediambientalment sostenible’, es duran a terme durant els pròxims tres caps de setmana

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló impulsa una nova campanya de conscienciació mediambiental, organitzada des de la regidoria d’Infraestructura Verda, que arrancarà el dissabte que ve, 16 de novembre, i es prolongarà fins al diumenge 1 de desembre. «Realitzarem tallers i jocs per a tota la família amb l’objectiu de conscienciar als veïns i veïnes en temes i avançar cap a una ciutat més sostenible», ha explicat la regidora Isabel Granero.

13-11-19 Cartell PlacejantLes activitats d’aquesta iniciativa denominada Placejant. Gaudim les places i els parcs d’una ciutat mediambientalment sostenible, es faran durant els pròxims tres caps de setmana, dissabtes i diumenges, en 12 places i parcs de Castelló, des de les 11.00 fins a les 14.00 hores. «Amb això, complim un dels compromisos recollits en el Acord de Fadrell, d’impulsar campanyes de conscienciació i participació mediambiental infantil amb tallers de reciclatge», ha assegurat la regidora responsable d’Infraestructura Verda.

La programació començarà aquest cap de setmana en la places Doctor Marañón i Carmen Albert (el dissabte 16 de novembre) i en el Primer Molí i parc de la Serra d’Espadà (el diumenge 17 de novembre). El 23 de novembre els tallers es traslladaran a les places Major i Miquel Peris; i el 24 de novembre, a Fadrell i Illes Columbretes. El 30 de novembre la nova campanya Placejant arribarà a Josefina López i Vilanova d’Alcolea; i l’1 de desembre es donarà per acabada aquesta proposta en el Bulevard Blasco Ibáñez i la plaça de l’Era.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací