Marco es mostra convençuda de tornar a optar a l’alcaldia de Castelló pel PSPV

1447

L’alcaldessa no hauria de superar primàries i afirma que compta amb el suport de tot el partit en l’agrupació local i provincial

XT/ EM/ Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha confirmat que tornarà a presentar-se per a ser triada com a alcaldessa de Castelló com a representant del PSPV-PSOE de la capital de la Plana.

Era un secret a veus. L’alcaldessa està contenta, se sent segura, i està convençuda que el seu Govern, encara en minoria ha suposat un canvi de 360 graus en la ciutat de Castelló.

Però fins ara, Marco no ho havia reconegut en veu alta…

I ho va fer. Va ser dilluns passat, en la tertúlia radiofònica de Castelló Informació i Vila-real Informació, retransmesa per Internet. I va anar a través de l’entrevista que li va realitzar el director d’aquesta plataforma digital, Ximo Tirado.

Marco va assenyalar, a través de la connexió en directe, que estava contenta. Contenta amb les festes i contenta amb la participació i la resposta de la gent.

Falta poc més d’un any per a les eleccions i arriba el temps de ‘destapar-se’, de proposar candidats i de presentar-los. I les mirades de molts votants, i mitjans de comunicació se centra ja en els partits polítics.

Per açò, el director d’aquesta plataforma, Ximo Tirado, no va poder evitar preguntar-li: “Amparo Marco es presentarà a la reelecció com a alcaldessa de Castelló?“.

I la primera edil, ho va confirmar.

I en el seu to, satisfacció i il·lusió per aquest nou repte.

Tal com estan els estatuts del partit el PSPV-PSOE i, el càrrec que representa Marco, no té l’obligació de realitzar primàries per a aquesta candidatura. I Marco està convençuda que compte, no solament amb el suport de tot el partit en l’agrupació local i provincial, sinó també el dels seus companys del País Valencià i de la Secretaria General central.

L’actual alcaldessa també aquesta convençuda que el seu Govern ha tingut molts encerts. Malgrat governar en minoria. Afirma que el Govern d’esquerres ha marcat petjada en la ciutat.

Amb qui es mesurarà Amparo Marco en les eleccions?

Lògicament també va ser un tema que va eixir en la tertúlia. Seran unes eleccions de dones?, a saber: Begoña Carrasco pel PP; Ali Brancal en representació de Compromís; Cristina Gabarda per Ciutadans… Llanos Masó per Vox… I per Podemos? Per Esquerra Unida? Per Castelló en Moviment?

Arribats a aquest punt de barrejar alternatives, Amparo Marco va deixar constància que qualsevol que siga el candidat, ha de ser una bona campanya per a defensar els interessos de Castelló. I, si a més, les candidates són dones, tant millor!, “les dones tenim encara molt que reivindicar, i hem d’ocupar una situació d’igualtat en tots els nivells”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací