L’Ajuntament de Castelló aprova destinar 1,2 milions d’euros per a condicionar l’Estadi Castàlia

1175
Tècnics de l'Ajuntament van visitar Castalia fa uns mesos per a prioritzar les obres.

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló va aprovar en sessió plenària, i a més per unanimitat de totes les formacions polítiques amb representació municipal, destinar 1,2 milions d’euros condicionar l’estadi Castàlia. Per a obres de major importància com la reforma dels desperfectes en les graderies, la il·luminació de les torres de les instal·lacions i també per a la reforma de les condícies i de la zona de mobilitat reduïda.

Va haver-hi acord perquè un dels objectius és garantir la seguretat de l’estadi, encara que és cert que no tots els grups polítics van recolzar la moció que va presentar Castelló en Moviment que va defensar Iñaki Vallejo, per a vincular aquestes obres amb l’acord de cessió del Castàlia i que aquestes no començaren fins que no estiga tancat, i perquè se cite al Castelló en la comissió que ho elabora.

El finançament de les obres que es portaran a acabe en Castàlia es va aconseguir a través d’una modificació de crèdit de 9,1 milions d’euros, dels quals 6,9 milions es destinaran a amortitzar deute. La resta, es repartiran entre la impermeabilització de la coberta el pavelló Ciutat de Castelló (300.000 euros); l’obtenció de sòl dotacional per a obrir un carrer al costat del col·legi Blasco Ibáñez (365.000 euros); el conveni amb la UJI per a activitats en el Menador (246.183 euros) i diverses subvencions per a associacions socials.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací