Reformen la Casa Abadia de Castelló per a fer-la més accessible amb un ascensor panoràmic

693

L’oficina municipal de turisme ha instal·lat un quiosc d’informació enfront de l’edifici per a continuar prestant el servei

S. Barberá/E. Molina/Actualitat Diària

El Centre Cultural Casa Abadia de Castelló, situat al costat del Fadrí en la plaça de l’Herba, es troba en obres per a millorar l’accessibilitat de les dues plantes amb les quals compta l’edifici que és propietat de la Fundació Caixa Castelló.

El gerent de la Fundació, Leopoldo Monfort, ha explicat a Castelló Informació que “les obres suposen una millora de l’edifici que teníem prevista des de fa un temps i que després de molts estudis que s’han realitzat per a escometre-les, hem vist que la millor forma per a fer aquest centre més accessible per a tots els que acudeixen a ell era construir un ascensor, que a més serà panoràmic”.

Les obres de millora de l’edifici estan previstes que finalitzen el mes d’octubre. De fet, van començar al juny per a evitar molèsties als estudiants que acudeixen a la sala d’estudis que té aquest centre. I és que el centre alberga una biblioteca de consulta equipada amb una sala d’ordinadors amb connexió a internet i sala d’estudi. La segona planta de l’edifici compta amb els serveis administratius de la Fundació Caixa Castelló.

Oficina municipal de Turisme

A més dels serveis que ofereix la Fundació Caixa Castelló de manera oberta a tota la societat castellonenca, a la Casa Abadia també està instal·lada una de les oficines de turisme municipal de l’Ajuntament de Castelló.

Actualment i a causa de les obres, l’oficina es troba fora del citat edifici, just enfronte, i al costat de la cocatedral Santa María en un quiosc, per a oferir tota la informació turística de la ciutat des d’aquest lloc que roman obert en el seu horari habitual de matí i vesprada.

En aquest sentit, Monfort ha assenyalat que s’ha construït una porta corredissa per a l’accés a l’oficina de turisme, la qual cosa evitarà que la gent haja de tocar res per a entrar, ja que s’obrirà amb la detecció de presència.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací