El FIB ofereix càpsules ‘espacials’ per a l’allotjament en el càmping durant la setmana de concerts de 2020

1075

Superen les comoditats de la tradicional tenda de campanya, però no inclouen els serveis dels hotels

El FIB de Benicàssim ha llançat ja les seues ofertes per a la seua pròxima edició del 19 al 20 de juliol de 2020, amb una iniciativa nova quant a l’allotjament. Són cabines ‘espacials’, d’una o dues places per a un període de 6 nits, que no tenen res a veure amb les tradicionals tendes de campanya. Aquestes cabines modulars tampoc són comparables amb els serveis hotelers de la zona, ni vistes espectaculars ni serveis afegits, però això si, el fíber podrà sentir-se com si surara en l’espai, sense sorolls i amb aire condicionat.

EM/ SB/ Actualitat Diària

Amb 25 anys a la seua esquena, lluny van quedar aquells temps del fíber que venia amb el posat, la tenda de campanya i una motxilla amb el més just, disposat a viure el millor del Festival Independent de Benicàssim.

El FIB és, ara, el Festival Internacional de Benicàssim, i molt de ‘aquella aventura’ es manté clar, però els cal també busquen ‘certes comoditats’ Qui es pot resistir al fet que li donen aire condicionat per a no suportar la calor del sol quan s’adorm durant el dia? O un matalàs mollet, amb els seus llençols i tot; o la privacitat d’un habitacle on també puguen endollar el mòbil i connectar-se fàcilment a internet,  i tan prop dels espais de concert com per a no haver de traslladar-se uns quants quilòmetres amb autobús fins a un allotjament mitjanament potable… la cosa canvia molt.

També el FIB ha recollit la demanda i en aquesta ocasió ofereix ‘cabines espacials’, almenys pel seu aspecte, per a albergar als fíbers més exigents.

Les cabines apilables són com a xicotets hotels unipersonals o dobles que recorden als habitacles de les naus espacials de ciència-ficció.

Aquests allotjaments són una mica més cars que les tendes de campanya tradicionals, però també ofereixen altres comoditats.

Ull a l’oferta:

“Càpsula Individual (1 pax)”

“Inclou accés durant 6 nits. Sistema d’aire condicionat. Podràs descansar a les fosques amb l’aire posat durant el dia. Clau de targeta com en un hotel. Matalàs, coixí, joc de llençols complet amb fonga d’edredó. Caixa de seguretat amb contrasenya. Connectors USB per a carregar el mòbil. Llum Led interior. Taps per a evitar sorolls. El preu de l’oferta fins a mitjan desembre era de 350 euros + despeses. Si la càpsula és per a dues el preu ascendia als 550 euros + despeses.

31

Ara bé, convé llegir també la lletra xicoteta o les condicions: L’usuari

“El servei de Glamping és independent i addicional. Has de comprar el teu abonament i entrada de càmping en la web de FIB i després la botiga de Glamping. No es permetrà l’accés, ús i gaudi de la Botiga si la persona no té l’abonament del festival i l’entrada de càmping. Addicionalment al preu per Botiga, i abans que et portem on estarà situada la botiga, hauràs d’entregar una fiança d’una quantitat total per botiga de quaranta (40 Euros). Aquesta serà retornada quan acabe l’estada”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací