Més de 3.500 alumnes s’inscriuen en les campanyes ambientals de Eduquem en Verd

703

L’edició d’enguany que impulsa la Regidoria de Transició en col·laboració amb Educació creix en 977 escolars (un 36% més) respecte a l’exercici anterior

Actualitat Diària

3.636 alumnes de quinze centres educatius de Castelló s’han inscrit a les dotze campanyes mediambientals de Eduquem en Verd que promou la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló en col·laboració amb l’àrea d’Educació per al curs 2019/2020. La xifra d’escolars apuntats creix en 977 (un 36% més) respecte a l’exercici anterior.

La Regidoria de Transició Ecològica promou dotze campanyes en col·legis i instituts amb l’objectiu de conscienciar en sostenibilitat i posar en valor els espais naturals de Castelló.

El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, destaca el bon acolliment de les dues campanyes que per primera vegada s’han organitzat per a les etapes educatives d’infantil. “Gimcana Ecològica” comptarà amb 404 escolars i “Cuidem les Platges”, amb 221.

Una altra novetat és “Castelló brilla: programa 50/50 d’ estalvi energètic”, que té el repte de rebaixar la tarifa energètica dels centres participants. Per a això contempla la creació d’un consell energètic en els centres participants en el qual alumnat i professorat, amb assessorament tècnic professional, s’encarregarà de gestionar l’energia del lloc.

Altres activitats són “Teatre en Verd”, que contempla la realització d’obres de teatre en els centres sobre els hàbits diaris o la relació en l’entorn; o jornades en enclavaments naturals emblemàtics a Castelló com “El Pinar, el pulmó de Castelló”, “Educació per l’aigua al Molí la Font”, “La Marjaleria, un ecosistema particular”, o el concurs “El parc Ribalta, Biosfera de Castell”, o al Parc Litoral”.

Els centres educatius participants són els CEIP Illes Columbretes, Fadrell, Cervantes, Carles Salvador, Isidoro Andrés, Gaetà Huguet, Antonio Armelles, Blasco Ibáñez, Benadresa, Bernat Artola, Censal i Tombatossals; i els IES Lope de Vega, Ribalta i la Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací