Cajamar no cobrarà per treure diners en caixers d’altres entitats durant l’estat d’alarma

742

Actualitat Diària

La banca cooperativa Cajamar no cobrarà a partir del pròxim dilluns per disposar de diners en caixers d’altres entitats financeres, mentre estiguin vigents les mesures extraordinàries amb motiu de la situació ocasionada pel COVID-19.

Tots aquells clients que necessitin retirar efectiu a dèbit o a crèdit podran acudir al caixer automàtic més pròxim, independentment de l’entitat financera a la qual pertanyi, evitant així desplaçaments i possibles contagis.

Aquesta mesura s’uneix a la pujada del límit del pagament sense contacte (contactless) de 20 a 50 euros per a reduir les ocasions de tocar el terminal quan es tecleja el PIN i, amb això, la possibilitat de contagi.

Des del Grup Cajamar es recomana als clients utilitzar les targetes de dèbit i crèdit com a mitjà de pagament, així com el pagament per mòbil, i evitar el pagament amb diners en efectiu.

Aquesta mesura s’uneix a les línies s’uneixen al finançament en suport a pimes i autònoms davant la crisi del COVID-19 anunciada dies passats per Grup Cajamar, així com a la línia ICO per a autònoms i empreses del sector turístic; a ampliacions del termini per a devolució de préstecs a curt termini i solucions de finançament pont; a l’eliminació i reducció de comissions de Terminals Tàctils Punt de Venda (TPVs); a la moratòria hipotecària; a l’avançament de les pensions Seguretat Social i d’Institut Social de la Marina, i a l’emissió de targetes sense comissió, entre altres. Totes elles amb la finalitat de fer costat a empreses, autònoms, famílies i majors davant aquesta crisi.

Grup Cajamar recomana als seus clients quedar-se a casa i usar per a les seves consultes i transaccionis canals remots, ja sigui banca electrònica, app o banca telefònica, ja que a través d’ells poden realitzar gairebé la totalitat de les seves gestions, especialment aquelles més comunes i recurrents. No obstant això, en compliment de l’estat d’alarma decretat pel Govern, manté en servei els seus oficies i caixers per a atendre els casos estrictament necessaris, i això amb les mesures de seguretat establertes per a vetllar per la seguretat dels seus empleats i clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací