Bureo i jornades gastronòmiques de l’ametla a Albocàsser

808

Actualitat Diària

Albocàsser es prepara per a viure un intens cap de setmana en el qual destaca la tradicional festa del Bureo que tindrà lloc demà dissabte. A més, dissabte i diumenge es viuran les Jornades gastronòmiques de l’ametla en les quals col·laboren bars i restaurants de la localitat.

El Bureo

L’ermita dels Sants Joans acollirà a les 12h la conferència “La jota com a gènere en els teatres dels s.XIX” d’Antoni Guzman.

El dinar a base d’olla del Maestrat serà a l’auditori i començarà a les 14.30h. Els músics i balladors la tindran gratis.

L’esperat Bureo arribarà a les 16h. Al descans es rifará el “rotllo de l’oferta”. L’activitat ha sigut organitzada per l’Associació Cultural l’Assegador i Amics del Bureo d’Albocàsser en col·laboració amb l’Ajuntament, la Diputació de Castelló i Cuinatur.

Les Jornades gastronòmiques de l’ametla

Bar Pedro, Bar Eladio, Restaurant La Perdigana, El portal de l’Ànima i Bar Restaurant Mas Sol participen en les Jornades gastronòmiques de l’ametla. Es tracta d’una iniciativa que pretén combinar gastronomia amb l’espectacle visual dels ametlers en flor.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací