Bravo anuncia que el telèfon 112 augmentarà el seu personal un 22% en Nochebuena i un 4% el dia de Nadal

632

Actualitat Diària

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha anunciat que l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències augmentarà la dotació de personal del Telèfon 112 Comunitat Valenciana en un 22% durant la Nochebuena i un 4% durant el dia de Nadal.

Bravo ha realitzat aquestes declaracions durant la visita que ha realitzat aquest dilluns al Centre de Coordinació d’Emergències de l’Eliana on ha agraït l'”esforç extraordinari que el seu personal realitzarà aquests dies perquè els valencians i valencianes puguen celebrar les festes nadalenques amb tranquil·litat”.

En aquest sentit, un dia ordinari entre setmana a la Sala del 112 treballen 92 persones (68 operadors i 24 coordinadors) entre els diferents torns. No obstant això, per a aquesta Nochebuena i Nadal la dotació s’augmentarà fins als 79 operadors i 25 coordinadors, és a dir, un total de 103 efectius personals.

En total, “l’increment mitjà per als dies festius serà del 13%”, ha explicat la consellera, ja que és per a llavors quan es preveu el major nombre de desplaçaments tant en vehicles privats com en transport públic.

“No obstant això -ha assenyalat-, la plataforma operativa del servei podrà reforçar-se encara més si es produïra qualsevol situació de risc”.

Gabriela Bravo ha recordat a la ciutadania que si s’ha de realitzar algun desplaçament per carretera, s’informe primer de la situació meteorològica a través dels canals oficials, que s’extreme la precaució al volant i, per descomptat, que no es consumisca alcohol si s’ha de conduir.

A més dels missatges i consells que es difondran pels canals oficials, “tota la informació sobre l’estat de les carreteres, situació del temps i altres dades d’interés estan disponibles en la pàgina web del 112, consultar ací en l’aplicació gratuïta per a mòbils GVA112 Avisos i en el compte de Twitter @GVA112”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací