Borriana obri aquest diumenge el primer autocine de la província amb cita prèvia i la possibilitat de sopar

741

L’alcaldessa espera gran afluència en la iniciativa “que tant interés està causant” i que serà totalment gratuïta per a tot el públic

Aicha K. Herrando/Actualitat Diària

L’autocine de Borriana, que tindrà un aforament de 90 cotxes, comença la seua activitat aquest diumenge 12 de juliol en la zona marítima, concretament al càmping del què seria com cada estiu l’Arenal Sound, al costat de la terrassa El Pilón en l’Avinguda Mediterrània. La iniciativa, que convertirà a Borriana en la primera localitat de la província amb aquest servei, comptarà amb la vigilància de la Policia Local i Protecció Civil, que asseguraran el correcte funcionament de l’esdeveniment.

solar autocine

Entre les mesures de seguretat incloïen reservar plaça, ja que com assenyala l’alcaldessa María José Safont “esperem gran afluència dels veïns”. La cita prèvia es deurà demanar en l’Oficina de Turisme l’Arenal de 10h a 14h i de 17h a 20h, situada a l’Av. Mediterrània, 35, al Port de Borriana, o cridant al telèfon 964 58 70 78. A més a més, també podran fer ús d’aquest projecte les persones que no siguen de Borriana i com els veïns, gaudiran d’una sessió cinematogràfica totalment gratuïta.

Així mateix, també es dóna la possibilitat de sopar en unes tauletes “amb molt d’espai” al costat dels cotxes i gaudir d’uns moments d’esplai i oci tenint en compte les suspensions d’altres actes causats per la Covid-19.

Horaris i programació

A partir de les 21 hores, coincidint amb l’obertura de les portes del recinte, s’iniciaran les projeccions de reportatges i documentals, mentrestant, les persones assistents podran sopar i disfrutar a l’aire lliure fins a l’inici de la projecció de la pel·lícula setmanal a les 22.30 hores.

El cartell del mes de juliol estarà compost per

  • La la Land (2016). Una pel·lícula nord-americana que narra la història de Mia, una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre va a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris. S’enamoren, però la seua gran ambició per arribar al cim en les seues carreres artístiques amenaça de separar-los.
  • Hotel Transilvania 3 (2018). Una animació infantil que narra les vacances de la famosa família de monstres d’Hotel Transilvània. Unes vacances de somni que es converteixen en un malson quan Mavis s’adona que Drac s’ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, que amaga un secret perillós que podria destruir tots els monstres.
  • Campions (2018). Una pel·lícula espanyola que explica la història de Marco, un entrenador professional de bàsquet que es troba un dia enmig d’una crisi personal i l’obliguen a entrenar un equip compost per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.

Festes Misericòrdia

Pel que fa a les festes de la Misericòrdia l’alcaldessa Safont assegura que “tenen la porta oberta” i estan esperant a veure com evoluciona la situació, no sols en l’àmbit nacional sinó local. A més, estan treballant en alguns plantejaments i propostes però no han decidit res, ja que des de la Regidoria de Festes estan valorant que es pot fer i que no: “està clar que moltes de les activitats multitudinàries que es feien no es podran celebrar”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací