Borriana aconsegueix una ajuda de 10.800 euros per tal de realitzar un estudi de viabilitat del Mercat Municipal

851

La regidora, Maria Romero: “Després del treball ja iniciat el passat mandat amb la seva remodelació, el camí no s’atura”

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible i Comerç concedeix una ajuda de 10.800 euros a Borriana  per poder realitzar un estudi de viabilitat del seu Mercat Municipal. La regidora Maria Romero es mostra orgullosa de que Borriana puga realitzar aquest estudi (finançat al 100 % per Conselleria) “per a reforçar el model de mercat mixte creat”, i també afegeix: “Després del treball ja iniciat el passat mandat amb la seva remodelació tant estructural com de funcionament, el camí no s’atura”.

Mercat-municipal borriana

“Des de l’Ajuntament de Borriana volem continuar amb la seva millora com a motor comercial de tota la zona centre però també com a paradigma del model de consum que volem per a la nostra ciutat”, assegura la regidora.

El Mercat Municipal comptarà, així, amb un estudi de viabilitat per conèixer el seu funcionament, les millores que cal aplicar, i sobretot, el model de mercat que necessita Borriana.

L’estudi estarà dirigit per Rafa Climent i permetrà “no sols analitzar el seu funcionament actual, sinó també es busca que amb l’estudi se’ns done una resposta tècnica de la viabilitat del model de mercat mixte que plantegem”.

Romero regidoria Borriana

“A Compromís defensem la necessitat d’una major aposta pel Mercat Municipal de manera que siga no sols un nucli comercial de productes de qualitat sinó també un punt de trobada i encontre social, al voltant d’un model de consum sostenible”, sentencia Climent i segueix: “i que a la vegada permeta posar en valor aquest edifici històric de la nostra ciutat“.

Compromís ha participat en el punt de partida de l’estudi. Per altra banda, l’estudi ja s’ha iniciat amb l’anàlisi documental a través de la oficina Pateco, de les Cambres de Comerç.

Ara, tindrà una següent fase de participació en la que es buscarà la implicació de l’Associació de Venedors i Venedores del mercat, així com les persones consumidores habituals a partir de taules de treball que s’organitzaran pròximament.

En total l’estudi té una durada de 5 mesos per la qual cosa “esperem que a finals d’any puguem tindre les primeres conclusions que permeten projectar les actuacions i plantejaments futurs en el Mercat Municipal de Borriana”, matisen fonts de Compromís.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací